16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportToacsen vrea să plângă şi băcăuanii

Toacsen vrea să plângă şi băcăuanii

Ştiinţa Bacău – Energia
Sala Sporturilor
Bacău, mâine, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Ştiinţa:
Apostu – Armanu, Bondar, Iacob, Pracher, Muraru, Onyejke. Antrenor: Gabriel Armanu.
Energia: Toacsen – Apolzan, Mitrovic, Mrakic, Andrijasevic, Enache, Truică. Antrenor: Sorin Toacsen.
Vor arbitra: B. Dobre, D. Belu (Bucureşti).

După patru victorii consecutive, trei în tur şi una în retur, handbaliştii lui Sorin Toacsen se vor afla mâine în faţa altei provocări: Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău (locul doi în Liga Naţională). Energia Pandurii nu poate conta în deplasarea de la Bacău pe Ionuţ Mazilu, Liviu Ghiră şi Djordje Cirkovic, toţi aflaţi în recuperare după accidentări.
„Este un meci foarte greu, atât noi, cât şi ei dorim punctele. Victoria cu Odorheiul ne dă încredere, dar şi ei vin cu plus pentru că au remizat în prima etapă. Dorim să ne luăm revanşa după meciul de la Târgu Jiu din tur, dar vrem şi să vedem dacă putem continua seria victoriilor consecutive în campionat. Din fericire, suntem la patru jocuri câştigătoare şi sperăm să mergem mai departe. Orice victorie ne aduce puncte, iar acestea ne ajută să stăm liniştiţi în campionat“, a spus Toacsen.
Gorjenii vor revanşa după jocul din tur, când antrenorul Sorin Toacsen a resimţit din plin înfrângerea de pe teren propriu, părăsind conferinţa de presă cu lacrimi în ochi. „M-au supărat declaraţiile celor de la Bacău, care au spus că nu se aşteptau să le fie aşa de uşor, dar am uitat acel episod şi am mers mai departe. Ce-a fost a fost, am rămas prieteni, dar fiecare îşi urmăreşte interesul“, s-a eschivat Toacsen.

Toacsen nu se teme

Liderul grupării moldovene, interul Sandu Iacob, este inamicul numărul unu pentru olteni, Toacsen având posibilitatea să-l anihileze. Chiar dacă joacă în deplasare, tehnicianul gorjenilor crede că şansele pentru adjudecarea punctelor sunt egale.
„Iacob este un jucător util, foarte bun, de echipă naţională, aşa că trebuie să avem foarte mare grijă la el. Dar şi noi avem apărători care îi pot contracara jocul, aşa că vom putea spera la un rezultat bun. Meciul se joacă pe teren, pornim cu şanse egale. Noi ar trebui să avem nebunia aceea în plus faţă de ei ca să continuăm pe drumul cel bun pe care ne aflăm. Dacă se poate, îmi doresc să ne luăm revanşa. Urmăresc să luăm punctele care ne trebuie, urmăresc să răzbunăm acea înfrângere din primul nostru meci din actualul sezon de la Târgu Jiu. Trebuie să încercăm să-i batem la Bacău. Motivarea, răbdarea şi dorinţa sunt principalele atuuri. La fiecare meci trebuie să fim motivaţi pentru că sunt două puncte puse în joc şi de fiecare dată ni le dorim“, a încheiat Toacsen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS