17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Ciucă a plecat în China

Doar Ciucă a plecat în China

Ovidiu Stoianof a refuzat excursia în Asia, deşi oficialii grupării Yoyo Nanjing îi plătiseră deja biletul de avion.

Mădălin Ciucă a plecat ieri la prânz spre China, fiind dorit de echipa de liga a doua Yoyo Nanjing. Pus pe lista de transferuri de Universitatea Craiova, Ciucă, de 25 de ani, vrea să-şi încerce norocul în Asia, urmând să semneze un contract pe un sezon. Cum în China campionatul se joacă de primăvara până toamna, fundaşul central oltean, care va fi împrumutat la Nanjing, va reveni mai mult ca sigur în octombrie la Ştiinţa.
În avionul spre China nu a urcat însă Ovidiu Stoianof. Deşi avea biletele cumpărate de oficialii clubului asiatic, „Bulgarul“ a refuzat excursia în China, fără a da prea multe explicaţii. Conducerea Universităţii l-a anunţat pe Stoianof, joi seară, ca împrumutat la FC Caracal, însă imediat la uşa biroului patronului Mititelu a bătut jucătorul, care a încercat să-i explice că nu vrea să meargă la formaţia din „Oraşul minunilor“.
Din câte se pare, atacantul Ştiinţei are alte variante de transfer, inclusiv la o echipă din Bucureşti, vorbindu-se despre Progresul, fostul FC Naţional. Finanţatorul craiovenilor nu s-a lăsat însă convins de jucător, căruia i-a transmis că are doar două variante în ţară, FC Caracal sau Universitatea II, echipă care activează în campionatul judeţean Dolj.

Irinel Găman şi Argintaru se lasă aşteptaţi

Portarul Mihai Neagoe, de 19 ani, fundaşul Alexandru Boangiu, de 18 ani, mijlocaşii Marius Argintaru, de 19 ani, şi Valerian Gârlă, de 21 de ani, precum şi atacanţii Irinel Găman, de 20 de ani, şi Ovidiu Stoianof, de 22 de ani, au fost anunţaţi că vor merge la FC Caracal, urmând să fie împrumutaţi până pe 1 iunie 2008 la echipa pregătită de Florin Cioroianu. Dintre aceştia, doar Neagoe, Gârlă şi Stoianof au ajuns ieri la echipa condusă de Jean Niţulescu.
„Neagoe, Gârlă şi Stoianof s-au antrenat cu noi, iar după aceea am discutat celelalte probleme, legate de contract. Boangiu urmează să ajungă şi el, dar deocamdată are nişte probleme medicale. În schimb, nu ştiu de ce nu au venit Irinel Găman şi Argintaru, care aseară (joi seară – n.r.) au spus că vin“, a anunţat Niţulescu.
FC Caracal va susţine astăzi un amical cu Gaz Metan CFR Craiova, pe stadionul „Depou“, urmând ca jucătorii nou-veniţi să semneze luni sau marţi contractele. La Caracal mai evoluează doi fotbalişti împrumutaţi de la Universitatea, Dragoş Firţulescu şi Bogdan Piko. Pentru că a primit întăriri din Bănie, Florin Cioroianu a decis să îi trimită pe Sandu, Gogonete, Rădulescu şi Aria la Progresul Corabia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII