12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea nu a renunţat la Therry Ekwalla

Vâlcea nu a renunţat la Therry Ekwalla

După două zile libere, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea se vor reuni duminică la baza sportivă din Zăvoi pentru un ultim antrenament înainte de plecarea spre Antalya, locaţia celui de-al doilea cantonament centralizat. În Turcia va face deplasarea şi ultima achiziţie a vâlcenilor, portarul Robert Bălăeţ, de la Pandurii Târgu Jiu, dar nu şi camerunezul Therry Ekwalla. Când vine vorba de fotbalistul african, şefii de la CSM se contrazic în declaraţii. Directorul general Florin Verigeanu spune că Ekwalla nu a confirmat şi se va renunţa la el. În schimb, preşedintele clubului, Alin Trandafir, a declarat că jucătorul camerunez nu va face deplasarea în Turcia din cauza problemelor legate de viză. „Nu s-a luat decizia de a renunţa la Therry. Am încercat din răsputeri să-i luăm viza pentru Turcia, dar nu am reuşit, de asta nu merge în cantonament. Va rămâne la Râmnicu Vâlcea şi se va pregăti cu echipa a doua, apoi vom vedea care este situaţia lui“, a afirmat Trandafir.
Timp de câteva zile, CSM Vâlcea se va afla în Antalya alături de marea rivală la promovarea în Liga I, Gaz Metan Mediaş. „Nu ne interesează, nu avem program identic cu ei. În orice caz, nu vom juca un meci amical contra medieşenilor, ar fi culmea. Ne păstrăm pentru partida directă din campionat“, a spus Trandafir. Vâlcenii vor disputa în Antalya un amical la două zile, cei patru adversari, toţi din străinătate, urmând să fie stabiliţi la faţa locului.

Râmniceanu, titular la naţională

Naţionala Under 18 a României susţine la Viterbo, în Italia, un turneu internaţional de pregătire, reuşind până acum trei victorii din trei partide. Portarul echipei CSM Vâlcea, Mihai Râmniceanu, a fost titular în toate cele trei dispute şi a reuşit performanţa să nu încaseze nici măcar gol. Tricolorii pregătiţi de Adrian Văsâi şi Florică Drăghici au învins Anglia cu 1-0, iar Lituania şi Selecţionata Regiunii Lazio cu 2-0, aseară urmând să dispute finala competiţiei, în compania Lituaniei. Alt jucător oltean care a bifat toate minutele la turneul din Italia a fost Ionuţ Popescu, de la Chimia Craiova, în timp ce Radu Ghirigiu (FC Caracal) nu a fost încă folosit. Râmniceanu se va întoarce la Vâlcea duminică şi se va alătura lotului de la CSM care va pleca luni spre Antalya.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS