29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOgăraru ar fi vrut la Lazio

Ogăraru ar fi vrut la Lazio

George Ogăraru, fundaşul lui Ajax Amsterdam, regretă faptul că „lăncierii“ nu l-au lăsat să se transfere la Lazio, unde ar fi fost coechipier cu Ştefan Radu, proaspăta achiziţie a italienilor. „Regret că nu am ajuns să joc pentru Lazio. Au încercat să profite. Pentru că eram supărat, nu aş fi refuzat Lazio. Dar cei de la Ajax nu au vrut să mă lase să plec. Sub nici o formă, nici măcar ca împrumut. Eu sunt un om care crede în Dumnezeu. Dacă aşa a crezut El de cuviinţă, rămân la Ajax şi lupt pentru locul meu de titular“, a spus Ogăraru.
 Acesta este afectat de faptul că situaţia în care a ajuns, rezervă în ultimele meciuri, l-ar putea face să piardă lotul pentru Euro 2008. „Nu am mai fost în această situaţie şi sunt afectat, mai ales că vreau să ajung la Euro. Ştiu că, dacă va continua, îmi va fi extrem de greu să prind lotul. Este o situaţie de moment, aşa m-au asigurat antrenorul şi directorul sportiv“, a comentat fundaşul român.

L-ar putea avea antrenor pe Van Basten

Începând din vara acestui an, Ogăraru l-ar putea avea antrenor la Ajax pe actualul selecţioner al Olandei, Marco van Basten, care va părăsi această funcţie la finalul Campionatului European din luna iunie. Tehnicianul a confirmat în presa olandeză că este în contact cu gruparea de pe „Amsterdam Arena“ pentru postul de antrenor. „Am avut o discuţie preliminară săptămâna trecută cu Ajax şi am aflat că nu sunt singurul candidat. În următoarele săptămâni vom mai sta de vorbă“, a explicat Van Basten pentru cotidianul Algemeen Dagblad.
Potrivit presei olandeze, Ajax ar mai fi în contact cu Guus Hiddink, actualul selecţioner al Rusiei, şi Frank Rijkaard, de la FC Barcelona, pentru a prelua echipa.
La Ajax, după plecarea la Chelsea a lui Henk ten Cate la începutul sezonului, oficialii „lăncierilor“ l-au numit în funcţie pe Adrie Koster până la finalul acestui sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS