13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea, învinsă de Rova Roşiori

Vâlcea, învinsă de Rova Roşiori

CSM Râmnicu Vâlcea a disputat ieri ultimul amical înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. Vâlcenii au întâlnit pe terenul sintetic al bazei sportive din Zăvoi pe Rova Roşiori, formaţia din Liga a III-a impunându-se cu 2-0, oaspeţii marcând câte un gol în fiecare repriză. Tehnicianul Marian Bondrea a mizat însă pe un unsprezece format în mare parte din rezerve şi juniori: Rusandu – Vlăduţi, Băiţa, Dandea, Vlad – Grigoruţ, Dedu, Roşca, Onofrei – Robson, Csongor. Pe parcursul întâlnirii au mai jucat Stuparu, Chiripuş, Chebar, Pârvu şi Manolescu.
Fotbaliştii vâlceni vor avea liber până luni, atunci când este programată plecarea spre Turcia. „Nu ne-au interesat rezultatele din meciurile amicale cu Petrolul şi Rova. Pe 16 februarie vom întâlni Pandurii, atunci se vor vedea roadele cantonamentelor de iarnă“, a precizat preşedintele executiv al CS Municipal, Alin Trandafir.
Căpitanul vâlcenilor, Ionuţ Cercel, aflat la al treilea sezon în Zăvoi, crede că echipa CSM poate ieşi câştigătoare din lupta pentru promovare cu Gaz Metan Mediaş. „Suntem mai puternici decât în turul campionatului, după venirea fotbaliştilor de la Pandurii Târgu Jiu. Au experienţa necesară pentru a pune umărul la promovare. Am crescut valoric pe toate posturile, iar Vintilescu este fotbalistul de care aveam nevoie, un atacant de careu. Diferenţa faţă de Mediaş este de doar trei puncte şi poate fi remontată. Foarte mult vor conta primele cinci etape ale returului. Dacă obţinem patru victorii şi nu pierdem în derbiul de la Mediaş, suntem favoriţi la promovare“, a afirmat fundaşul stânga al echipei vâlcene.
Pe Cercel nu-l sperie concurenţa pe postul său şi spune că va rămâne la Vâlcea dacă gruparea din Zăvoi ajunge în Liga I. „Şi până acum, cât timp a fost Mihai Lungan, am avut concurenţă şi mi-a plăcut. Tot timpul m-am mobilizat şi la antrenamente, şi la meciuri.“, a spus Ionuţ Cercel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS