21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEugeniu Ştefănescu, condus pe ultimul drum

Eugeniu Ştefănescu, condus pe ultimul drum

Profesorul Eugeniu Ştefănescu, fost preşedinte al Clubului Sportiv Municipal şi CS Olimpic Craiova, a fost condus ieri pe ultimul drum de rude, prieteni, antrenori şi foşti sportivi. Cortegiul funerar a plecat de la locuinţa fostului mare conducător, din apropierea Şcolii Generale nr. 2 „Traian“, iar slujba religioasă a avut loc la Biserica „Sfântul Gheorghe“, de pe strada Păltiniş. Înainte de a ajunge la cimitirul Sineasca, procesiunea a trecut pe la stadionul „Tineretului“, acolo unde îşi au sediul cele două cluburi pe care Eugeniu Ştefănescu le-a slujit atâţia ani, CSM şi CS Olimpic.
I-au adus un ultim omagiu profesorului Ştefănescu Eleodor Roşca, managerul CS Olimpic, care a venit miercuri noapte din Grecia, unde se afla în cantonament cu atletele, Sebastian Ştef, directorul CSM Craiova, Daniela şi Nicu Brau, directoarea şi directorul adjunct ai Direcţiei pentru Sport a Judeţului Dolj, Dănuţ Anghel şi Cătălin Brânduşoiu, directorul general şi adjunct de la LPS „Petrache Trişcu“, reprezentanţi ai Policlinicii pentru Sportivi din Craiova, ai CSS Universitatea Craiova, antrenori, Fănel Trandafir şi alţi oameni care i-au fost apropiaţi.
Eugeniu Ştefănescu a fost preşedinte al CSM Craiova timp de 28 de ani şi preşedinte al CS Olimpic din 2004. S-a stins din viaţă pe 29 ianuarie 2008, la vârsta de 76 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU