13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProfesorul Eugeniu Ştefănescu - O urmă adâncă în conştiinţa sportului craiovean

Profesorul Eugeniu Ştefănescu – O urmă adâncă în conştiinţa sportului craiovean

Cariera impresionantă a domnului profesor Eugeniu Ştefănescu a marcat nu numai viaţa sa, ci şi pe a celor care i-au fost în preajmă: sportivi, antrenori, tehnicieni, oameni de sport.
Vorba dulce şi blândă, privirea sa deschisă au găsit calea spre sufletul fiecăruia, lăsând loc mereu pentru speranţă şi încredere…
Neobosit, iubitor de performanţă, şi-a dedicat în numele sportului întreaga sa viaţă…
Rămâne pentru noi toţi un exemplu de înţelepciune, altruism, pasiune şi dragoste pentru măreţia şi frumuseţea vieţii.
Eugeniu Ştefănescu s-a născut în anul 1932. A absolvit cursurile Colegiului de Educaţie Fizică şi Sport – profesor de educaţie fizică şi sport, gradul I. A practicat handbalul la Clubul Armata Craiova. A fost director adjunct la Liceul „Nicolae Bălcescu“.
Din 1975 până în 2004, a fost preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Craiova – cel mai vechi conducător de club din ţară, însumând 28 de ani de activitate la acest club, apoi preşedinte la CS Olimpic Sport în perioada 2004 – 2007.
Direcţia pentru Sport Dolj evocă personalitatea omului şi conducătorului Eugeniu Ştefănescu, îl conduce pe drumul către Dumnezeu şi-L roagă să-l aibă în paza Sa.
Funeraliile au loc azi, 31 ianuarie, începând cu ora 13.00, la Biserica „Sf. Gheorghe“ (Păltiniş) şi Cimitirul Sineasca.
Departamentul Sport al Gazetei de Sud este alături de familia îndoliată şi transmite sincere condoleanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS