20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Pisica-fotograf

O tânără din Germania a dorit să prezinte lumii întregi „ceea ce văd pisicile într-o zi“. După cum informează Tgcom.it, tânăra a agăţat la gâtul motanului său o cameră digitală, care, la intervale regulate de timp, se declanşează automat. Motanul, care se plimbă nestingherit prin casă şi în jurul locuinţei unde trăieşte alături de stăpâna sa, a devenit fără să vrea reporter. Toate imaginile realizate de ineditul fotograf sunt publicate pe internet. Motanul, pe numele său Fritz, nu este foarte interesat de aparatul ce îi atârnă de gât, iar stăpâna sa este sigură de faptul că este extrem de încântat că „îşi povesteşte lumea prin intermediul imaginilor“. În ciuda faptului că iniţiativa este destul de ciudată, site-ul lui Fritz este vizitat în fiecare zi de mii de persoane care se conectează din toate colţurile lumii, pentru a viziona ultimele reportaje realizate de felina-fotograf, care în Germania este deja o celebritate.

Permis reţinut pentru că a condus încet pe autostradă

În timp ce cei mai mulţi dintre şoferi rămân fără permis din cauza vitezei, o britanică a devenit pieton dintr-un motiv cu totul inedit. De data aceasta, nu excesul de viteză a fost de vină, ci excesul de „lentoare“ pe autostradă. Femeia se temea de un posibil accident şi din acest motiv mergea foarte încet. Din păcate pentru ea, pe autostradă, o viteză de 15 km pe oră poate fi extrem de periculoasă. O patrulă de poliţie a oprit-o pe şoferiţă, după ce a urmărit-o o bună bucată de drum, şi a observat că aceasta frâna în permanenţă. În faţa agenţilor de poliţie, femeia a recunoscut: „Mi-e teamă, nu mă simt bine pe autostradă. Ultima dată când mi s-a întâmplat asta, un poliţist m-a dus la destinaţie“. Poliţiştii au mai aflat că britanica are o adevărată fobie de şofat şi de trei ani face tratament. Din păcate însă, rezultate au întârziat să apară. Oamenii legii au acuzat-o de „şofat periculos“ şi i-au retras permisul.

Cele mai bune arme din istoria cinematografiei

Casa de producţie 20th Century Fox a realizat un sondaj în rândul a 2.000 de cinefili pentru a face un top al celor mai bune arme din istoria cinematografiei. Lidera incontestabilă a clasamentului s-a demonstrat a fi sabia cu laser utilizată de cavalerul Jedi, Luke Skywalker, în „Războiul stelelor“. Locul doi în top i-a revenit pistolului 44 Magnum al inspectorului Callaghan, din pelicula „Inspectorul Harry“, în timp ce medalia de bronz a fost acordată celebrului bici al lui Indiana Jones. Locul patru al topului este ocupat de sabia de samurai folosită de Uma Thurman în „Kill Bill“, aceasta fiind urmată de ferăstrăul din „Masacrul din Texas“, pistolul aurit din „James Bond – Pistolul de aur“, arcul şi săgeţile lui Robin Hood, mitraliera lui Al Pacino din „Scarface“, Death Star – staţia care se ocupă de distrugerea planetelor în „Războiul Stelelor“, şi pălăria ucigaşă a lui Oddjob, din „James Bond – Goldfinger“.

Nicole Kidman, la un pas de călugărie

Noua biografie neautorizată a lui Tom Cruise, scrisă de Andrew Morton, vine cu detalii picante din viaţa cunoscutului actor. Din câte se pare, după divorţul de Cruise, Nicole Kidman s-a gândit serios să se călugărească. Din „Tom Cruise: An Unauthorized Biography“ aflăm că vedeta australiană se hotărâse, la un moment dat, „să intre într-un ordin australian, care admitea femei deja căsătorite“. În plus, potrivit jurnalistului britanic, ea ar fi păstrat o parte din placenta rămasă în urma avortului, pentru a verifica paternitatea fiului nenăscut. Potrivit lui Morton, Kidman ar fi apelat la această măsură extremă pentru a se apăra de insinuările apărute în presă.

Eva Longoria – o surpriză de Sfântul Valentin

Frumoasa actriţă americană Eva Longoria va avea parte de o o surpriză romantică de Sărbătoarea Îndrăgostiţilor, Sfântul Valentin. Pentru a-i alunga soţiei sale suspiciunile legate de presupusa relaţie cu modelul francez Alexandra Paressant, baschetbalistul Tony Parker a decis să îi pregătească o surpriză. Cu ocazia Sfântului Valentin, Parker i-a promis Evei o zi de neuitat. Deocamdată, tot ce ştie actriţa despre acest lucru este că nu are voie să îşi facă nici un plan în acea zi. „Tony a plănuit ceva de Sfântul Valentin. Ne-am promis unul altuia să nu ne oferim cadouri, dar probabil este vorba despre o cină romantică. Am un soţ foarte bun – mi-a cumpărat încălţăminte de la Christian Louboutin şi o brăţară cu diamante de Crăciun“, a povestit vedeta.

Hayden Christensen, speriat de scenele de sex cu Jessica Alba

Actorul Hayden Christensen a recunoscut că scenele de sex cu Jessica Alba au fost o provocare mult mai mare chiar decât rolul pe care l-a avut în „Războiul Stelelor“. „Eram atât de emoţionat… Să alergi de colo-colo cu un paloş de lumină este prefăcătorie, dar când eşti pus în situaţia în care scena pe care o filmezi devine atât de reală… este terifiant“, a mărturisit Hayden. Cei doi au filmat împreună pentru pelicula „Awake“. Emoţia lui Christensen a apărut mai ales după ce colega sa a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că îi place la nebunie să facă sex.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS