13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa aduce nocturnă mobilă la Caracal

Ştiinţa aduce nocturnă mobilă la Caracal

Deşi este omologat pentru meciuri din Liga I, stadionul „Parc“ din Caracal urmează să fie inspectat de reprezentanţi ai FRF deoarece aprobarea a fost dată acum aproape doi ani. Totodată, ca urmare a aprobării Legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, şi stadionul „Parc“ trebuie să realizeze lucrările ce se impun ca urmare a legii iniţiate de Mitică Dragomir. Despre posibilitatea urmăririi unor meciuri în nocturnă în „Oraşul Minunilor“, preşedintele executiv al FC Caracal a spus: „În discuţia pe care domnul Adrian Mititelu a avut-o la Primăria Caracal despre închirierea stadionului «Parc» pentru cele şapte meciuri ale Universităţii care urmează să se dispute aici în returul din 2008, finanţatorul Ştiinţei a lăsat să se înţeleagă că la anumite partide, probabil la derbiurile cu Steaua şi Rapid, programate în funcţie de solicitările televiziunilor, vor închiria o nocturnă mobilă. N-ar fi o premieră în România, s-a mai întâmplat asta şi cu ocazia meciului din Cupa Cupelor de la Bistriţa (septembrie 1996, Gloria – Fiorentina 1-1 – n.r.), partidă disputată în nocturnă, gazdele închiriind atunci o instalaţie de nocturnă mobilă“.

Laurenţiu Preda este dorit la Caracal

Lotul grupării din „Oraşul Minunilor“ se află în pregătiri la Deveselu, oltenii lui Florin Cioroianu continuându-şi perioada de acumulări fizice de iarnă în regim de cantonament. De ieri, a revenit la echipă şi internaţionalul de juniori Chirigiu, care a fost plecat cu echipa naţională Under 18 într-un turneu de două meciuri amicale în Israel. Radu Chirigiu a fost folosit în prima partidă de verificare, fiind trimis pe teren în minutul 68 al întâlnirii Israel – România 3-0. Cei doi absenţi nemotivaţi de la reunirea echipei, Sandu şi Vîrlan, au probleme de sănătate. Primul are oreion, iar Vîrlan s-a aflat la Bucureşti pentru un control medical din cauza unor afecţiuni renale.
„Ca noutăţi, i-am adus în pregătiri pe Olteanu şi Badea, iar acum negociem cu Juventus pentru transferul fostului jucător al Universităţii şi al celor de la Electro, Laurenţiu Preda, acum la Juventus Bucureşti. Ne interesează toţi, dar încă n-am rezolvat aceste transferuri. De la Universitatea, după toate probabilităţile, vor juca în acest retur la FC Caracal: Filipovici, Irinel Găman, Firţulescu, Neagoe şi Răducu. Finanţatorul Mititelu a fost de acord ca aceşti cinci jucători să evolueze la noi. În privinţa noutăţilor, mai suntem în discuţii cu doi jucători din Liga a III-a, dar deocamdată nu-i pot nominaliza“, a completat Jean Niţulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS