23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Vor promovarea

Dintre echipele oltene din seria a 4-a a eşalonului trei fotbalistic, cea mai bună clasare o are CS Gaz Metan CFR Craiova, situată pe locul patru, cu 33 de puncte, la doar patru puncte de liderul turului de campionat, FC Internaţional Curtea de Argeş. Hibridul de la Depou a demarat pregătirile de iarnă încă de joia trecută, cartierul general fiind în această perioadă stadionul propriu, terenul II.
Cei trei tehnicieni ai formaţiei, Cristea Boldici, Ionel Luţă şi Ionică Borcoş (antrenor-jucător), au pornit la drum cu lotul de jucători din tur, printre care Rizan, Vulpescu, Vulpe (portari), O. Nicola, Stoian, Anuţa, Dănănae II, Niţă, Rioşeanu, Stere, Mitroi, Piţiche, Buzărnescu, Lăpădat, Matei, Păpălă, Nicu, Grecu, Cimpoieru, Vîlvoi, Iordache şi câţiva juniori. Antrenorul principal, Cristea Boldici, a spus: „În vară am pornit la drum cu obiectivul de a ne menţine în Liga a III-a, dar am ajuns să candidăm la promovare. Este greu totuşi, a început să ne bage lumea în seamă, ne mai pun unii şi piedici, dar noi ne vedem de treabă. Muncim… Să vedem ce se va întâmpla, dacă se poate, nu o să ne dăm la o parte!“.
La sfârşitul săptămânii viitoare, Gaz Metan CFR va pleca la Băile Govora pentru un stagiu centralizat de pregătire de aproape două săptămâni, perioadă în care va disputa şi câteva amicale cu echipe aflate la Govora. Pe 12 februarie, găzarii vor efectua vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Bănie.
„Să fie clar, vrem promovarea şi vom lupta pentru asta! Avem condiţii, de ce să nu atacăm Liga a II-a?! Nu va fi uşor, sunt şi alte echipe din seria noastră care se bat pentru acelaşi obiectiv, dar avem încredere în valoarea şi ambiţia jucătorilor noştri“, a afirmat Eugen Piţurcă, directorul executiv al celor de la Gaz Metan CFR Craiova. În privinţa jucătorilor noi, oficialul craiovean a menţionat că există intenţia unei colaborări cu CS Işalniţa: „Vrem doi fotbalişti de la trupa lui Nicu Năstăsie, iar noi le oferim, la schimb, alţi jucători, până la vară. Cred că această colaborare va fi benefică pentru ambele părţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU