23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTurcii îl atacă pe ghiaurul Pancu

Turcii îl atacă pe ghiaurul Pancu

Diriguitorii clubului turc Bursaspor au declanşat în ultima vreme „ofensiva“ împotriva mijlocaşului român Daniel Pancu, încercând să-l determine pe acesta să se transfere la o altă echipă. Daniel Pancu a discutat în cursul acestei săptămâni cu preşedintele clubului din Bursa, Ibrahim Yazici, acesta din urmă susţinând că s-au făcut operaţiunile necesare pentru renunţarea la român. Pancu s-a deplasat la Bursa pentru această discuţie, după ce el plecase în România, săptămâna trecută, susţinând că nu şi-a primit banii de la club.

Pancu joacă bine, dar antrenorul nu vede

 
Motivul pentru care Bursaspor încearcă să se despartă de Pancu este, se pare, de natură financiară, gruparea condusă de Ibrahim Yazici neputând să mai onoreze contractul mijlocaşului român. Încercând să „pună batista pe ţambal“, tehnicianul formaţiei Bursaspor, Samet Aybaba, a declarat că a văzut că românul Daniel Pancu nu va avea o contribuţie importantă la echipă şi de aceea a decis să îi spună acestuia să îşi găsească alt angajament.
„I-am spus că nu va avea o contribuţie importantă şi că trebuie să plece. Adică eu l-am trimis pe Pancu de aici“, a spus Aybaba.
Antrenorul Samet Aybaba susţine că Pancu nu a avut un joc prin care să iasă în evidenţă în ultimele meciuri din Cupa Turciei. Prestaţia fotbalistului român în această competiţie îl contrazice însă pe tehnician, Pancu reuşind să-şi pună amprenta asupra evoluţiei formaţiei sale ori de câte ori a fost utilizat.
Pe 9 ianuarie, Daniel Pancu a marcat un gol pentru Bursaspor în meciul pierdut, în deplasare, cu 2-3, în faţa formaţiei Sariyer, în etapa a 3-a a Grupei D a Cupei Turciei. Românul a marcat în minutul 36 (penalti).
Tot în Cupa Turciei, dar pe 5 ianuarie, Pancu a executat o lovitură liberă în urma căreia Bursaspor a reuşit să termine la egalitate, 2-2, meciul de pe teren propriu cu Galatasaray, din etapa a 2-a a Grupei D. Românul a intrat pe teren în minutul 77, iar în minutul 90 a executat o lovitură liberă, care a fost fructificată de Tum.
În ciuda evoluţiilor bune pe care le-a avut în aceste partide, Pancu nu a fost inclus în lotul formaţiei Bursaspor la meciul de miercuri cu Genclerbirligi, câştigat cu 1-0 (Zuniga ’60), în etapa a 4-a a Grupei D. Bursaspor ocupă locul 3 în Grupa D, cu 4 puncte, fiind devansată de Galatasaray (7 puncte) şi Genclerbirligi (6 puncte).

Kiriţă este bine văzut la Ankaragucu

Spre deosebire de Pancu, care are probleme la clubul la care este legitimat, un alt fotbalist român care evoluează în Turcia, Giani Kiriţă, este foarte bine văzut la echipa sa, Ankaragucu. De altfel, Kiriţă este titular meci de meci, el regăsindu-se în primul „unsprezece“ şi în partida încheiată la egalitate, scor 1-1, miercuri, pe teren propriu, cu Beşiktaş Istanbul, în Grupa A a Cupei Turciei. Ankaragucu a deschis scorul în minutul 40, prin Gokhan, iar Beşiktaş a egalat în urma reuşitei lui Bobo, din minutul 52.
În urma acestui rezultat, Ankaragucu ocupă locul 3 în Grupa A, cu patru puncte, trei mai puţine decât Beşiktaş şi Caykur Rizespor, aflate pe primele două poziţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS