22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCamacho nu l-a cerut pe Sepsi

Camacho nu l-a cerut pe Sepsi

Antrenorul echipei din Lisabona nu a solicitat achiziţionarea fundaşului român de la Gloria Bistriţa, cerându-i preşedintelui Vieira doi atacanţi şi un mijlocaş.
Presa lusitană a informat ieri că antrenorul echipei Benfica Lisabona, Jose Antonio Camacho, nu a solicitat achiziţionarea fundaşului stânga Laszlo Sepsi, de la Gloria Bistriţa. Internaţionalul român under-21 a semnat luni seară un contract pe cinci ani şi jumătate cu gruparea din Lisabona şi a primit tricoul cu numărul 33, care i-a aparţinut lui Ricardo Rocha. „Jose Antonio Camacho nu a cerut achiziţionarea lui Sepsi. Fundaşul stânga, cumpărat de la Gloria Bistriţa pentru 1,8 milioane de euro, nu era o prioritate pentru tehnicianul spaniol în această perioadă. Internaţionalul român under-21 a fost o achiziţie exclusivă a preşedintelui Luis Filipe Vieira, la indicaţiile departamentului de scouting, condus de Rui Aguas. Vieira a declarat la prezentarea lui Sepsi că fundaşul era «prima opţiune» şi că vine pe «un loc pe care există lacune». Sepsi este o achiziţie de viitor, mai ales că are 21 de ani şi a semnat pe cinci ani. Camacho a constatat că Sepsi este un fotbalist de calitate, care poate juca în primul unsprezece după ce va fi la maximum din punct de vedere fizic“, a scris publicaţia Correio da Manha.

Sepsi nu este pregătit fizic

Unii jurnalişti lusitani au scris că Sepsi ar putea debuta la Benfica la meciul cu Feirense, de sâmbătă, din Cupa Portugaliei, însă este puţin probabil să se întâmple acest lucru. Jucătorul vine dintr-un campionat unde este pauză competiţională şi este normal să nu fie în cea mai bună formă fizică. De altfel, conducerea tehnică a formaţiei din Lisabona a anunţat că, în perioada următoare, Sepsi va avea parte de antrenamente diferenţiate, neintrând în calcule pentru meciurile următoare.
Jose Antonio Camacho este preocupat în special de prezent, mai ales că Benfica este la 11 puncte de FC Porto. El vrea ca echipa sa să plece de pe poziţii egale cu Porto şi de aceea i-a solicitat preşedintelui Vieira doi atacanţi şi un mijlocaş.

Benfica nu mai vrea jucători români

Benfica Lisabona a dezminţit ieri, pe site-ul oficial, interesul pentru Adrian Cristea, jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, sau pentru alt fotbalist român. „Presa română a scris despre interesul clubului Benfica pentru jucătorul Adrian Cristea, de la Dinamo Bucureşti. Consiliul de Administraţie al grupării Benfica dezminte această informaţie, negând interesul faţă de fotbalistul menţionat sau faţă de alt jucător român“, se precizează în comunicatul postat pe site-ul grupării din Lisabona. Acesta vine la puţin timp după ce gruparea portugheză a dezminţit, tot pe site-ul oficial, interesul pentru stelistul Nicolae Dică. De altfel, finanţatorul stelist, Gigi Becali, a afirmat că atacantul Nicolae Dică va pleca sigur, pentru cinci milioane de euro, dar nu la Benfica Lisabona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS