13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal şi imobiliare la Craiova

Fotbal şi imobiliare la Craiova

Gică Popescu mută locaţia actualei Şcoli de Fotbal pe care o deţine în Bănie, iar în locul ei ar putea să construiască apartamente de lux.

Prezent luni seară la Craiova, Gică Popescu a anunţat că vrea să construiască o nouă Şcoală de Fotbal, mult mai mare decât cea pe care o deţine în prezent în Bănie şi în care a investit peste două milioane de euro. „Intenţionăm să ne dezvoltăm pentru că actuala bază are o suprafaţă mică în comparaţie cu volumul de jucători existent. Vom face altă bază sportivă pentru şcoala de fotbal, mult mai mare, care va avea, printre altele, cinci terenuri de antrenament“, a dezvăluit „Baciul“.
Acesta a recunoscut în premieră că anul 2007 i-a adus cele mai mari satisfacţii legat de Şcoala de Fotbal care îi poartă numele. „Anul trecut am obţinut ceea ce mi-am dorit. Am câştigat două titluri naţionale la juniori, ceea ce nu este puţin pentru o şcoală de fotbal particulară, iar acest lucru se datorează antrenorilor şi managementului de aici“, a adăugat Popescu.

Posibile locaţii pentru noua şcoală

În prezent, Gică Popescu încearcă să găsească o locaţie pentru viitoarea bază sportivă, care va avea strânsă legătură cu proiectul imobiliar pe care „Baciul“ vrea să-l demareze în paralel la Craiova. Conform unor surse din cadrul Şcolii de Fotbal, în prezent există două variante: achiziţionarea unui teren în zona Cârcea, în apropierea Drumului European 70, sau cumpărarea bazei sportive „Constructorul“, ieşită din circuit în ultima vreme. „Ca şi amplasament, fiind situată în Lunca Jiului, baza Constructorul ar fi ideală, însă aici există o problemă. Nu prea este la îndemâna copiilor, fiind departe de oraş. În plus, acea zonă este răufamată, cartierul Faţa Luncii fiind unul în are locuiesc foarte mulţi romi“, a susţinut unul dintre angajaţii Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“.
N-ar fi exclus ca pe locul actualei baze sportive, situate la Hanul Doctorului, Gică Popescu să demareze un proiect rezidenţial, în care va investi aproximativ zece milioane de euro. „Baciul“ a anunţat recent că vrea să construiască 80 de apartamente la Craiova, proiecte asemănătoare urmând  să fie demarate şi în Mamaia, Constanţa, dar şi în Bucureşti, unde vrea să construiască peste 100 de apartamente, precum şi un hotel de cinci stele. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII