16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBC testează un jucător cu filmuleţ pe net

BC testează un jucător cu filmuleţ pe net

Prim-divizionara de baschet masculin BC Râmnicu Vâlcea are termen să îşi găsească un nou pivot până pe 15 ianuarie, când se va încheia perioada de iarnă a transferurilor, renunţarea la sârbul Dejan Miskovic lăsând vacant acest post. În urmă cu două zile a poposit un nou pivot sârb, Nemanja Ilic, despre care antrenorul echipei, Cristi Achim, a spus că „este doar în probe. Până acum nu pare să mă mulţumească, dar încă nu am luat nici o decizie“.
Nemanja Ilic, care are 24 de ani, 2,07 metri şi 105 kilograme, a jucat doar în Serbia, dar este foarte nerăbdător să-şi părăsească ţara natală. Ilic are postat, pe site-ul www.youtube.com, un clip de un minut, în care îşi etalează calităţile din timpul desfăşurării unei partide din campionatul sârbesc.
Tot în probe va mai poposi un sârb, a cărui identitate este încă necunoscută. Dintre cei doi, Achim va trebui să aleagă noul pivot. Până atunci, BC Râmnicu Vâlcea va disputa două partide amicale, prima sâmbătă, de la ora 17.00, la Mediaş, iar cea de-a doua marţi, la Râmnicu Vâlcea, în compania grupării din Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS