15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe, pe urmele lui Dracula

Neagoe, pe urmele lui Dracula

„Geană“ a petrecut o săptămână de vis la Tihuţa, între timp primind oferte de a antrena în prima ligă din România de la două echipe.

– Ce mai face antrenorul Neagoe?
– Bine. Am fost într-un concediu excelent la… Dracula.
– Nu înţeleg, unde?
– La Tihuţa, în Bistriţa, a fost superb. Am fost la o cabană, cu prietenii, am stat o săptămână. Am avut, în sfârşit, o vacanţă liniştită.
– Echipele de fotbal încep pregătirile, tu încotro?
– Sunt în Craiova, mai vedem. Am avut două oferte de la două echipe din Liga I, plus o discuţie cu oficialii unei formaţii din Liga a II-a. Nu pot nominaliza aceste cluburi, au fost doar discuţii. Nu mă grăbesc, nu vreau să iau o hotărâre pripită.

„Sper ca Pandurii să rămână în prima ligă“

– Cum s-a produs divorţul de Pandurii?
– Pe cale amiabilă. Am simţit că trebuia să părăsesc echipa în acel moment. Am vrut să-mi dau demisia cu trei etape înainte de momentul despărţirii în fapt de Pandurii, dar atunci am fost întors din drum de domnul preşedinte Condescu şi de jucători.
– Ce zici de actuala politică a preşedintelui Condescu, aducerea multor jucători străini?
– Nu ştiu şi nu pot să-mi dau cu părerea. Sper să fie o politică bună, astfel încât în etapele care se dispută în 2008 Pandurii să facă mai multe puncte decât s-a reuşit în 2007. Doresc celor de la Pandurii să rămână în prima ligă.
– Ştiai că în această iarnă ar fi urmat completarea lotului cu mulţi străini, îndeosebi portughezi?
– Nu.
– Preşedintele Condescu ţi-a promis că în această pauză competiţională lotul va fi completat?
– Da, dar nu s-a discutat nimic de aceşti străini.
– Ai urmărit şi meciurile Universităţii, ce impresie ţi-a făcut echipa din Bănie?
– Din păcate, Universitatea n-a avut o constanţă în rezultate. Este o echipă care, în opinia mea, are în lot foarte mulţi jucători valoroşi, dar probabil că tinereţea a făcut să existe acele insuccese. Universitatea, repet, este o echipă bună şi nu va avea probleme în privinţa menţinerii în prima ligă. Craiova merită mult mai mult…

„Provincia s-a dat tare la Capitală“

– Nu crezi că Ştiinţa a fost, într-un fel, bulversată şi de desele schimbări de antrenori?
– S-ar putea, dar nu pot să-mi dau cu părerea despre o problemă pe care nu o cunosc. Şi nu pot să comentez despre o chestiune pe care doar cei de la club o cunosc.
– Acest campionat este cel mai aprig, cel mai încrâncenat din ultimii ani…
– Este, într-adevăr, un campionat mult mai corect faţă de anii precedenţi, cred că aproape 90 la sută dintre meciuri s-au disputat doar pe terenul de joc. Provincia s-a dat tare la Capitală, întrecerea este aprigă, ceea ce este un lucru benefic pentru fotbalul românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII