22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Jucăm baraj

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat ieri că tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2008 (Macedonia) va avea loc pe 26 ianuarie, la Lillehammer (Norvegia), după Congresul Extraordinar al forului continental.
Turneul final al CE din Macedonia se va desfăşura în perioada 2-14 decembrie, iar meciurile din play-off sunt programate pe 31 mai – 1 iunie (turul) şi 7-8 iunie (returul).
Până în prezent sunt calificate la turneul final echipele Norvegiei (campioana europeană en-titre), Rusiei, Franţei, Germaniei şi Ungariei (clasate, în ordine, pe locurile 2-5 la Campionatul European din 2006, la care naţionala României nu s-a calificat) şi Macedoniei, în calitate de ţară organizatoare.
Tragerea la sorţi va avea loc pe 26 ianuarie, de la ora 13.00, la Lillehammer, urmând să intre în urne zece echipe. Naţionala României este în prima urnă valorică, alături de Austria, Croaţia, Spania, Polonia şi Ucraina. În urna a doua vor intra Danemarca, Olanda, Slovenia, Serbia şi Suedia, iar în ultima, Belarus, Cehia, Islanda, Italia, Lituania, Muntenegru, Portugalia, Slovacia şi Turcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS