14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea aşteaptă artileria grea

Bondrea aşteaptă artileria grea

Tehnicianul echipei CS Municipal Râmnicu Vâlcea, Marian Bondrea, aşteaptă întăriri de la „sora mai mare“, Pandurii Târgu Jiu, dar nu este entuziast atunci când vorbeşte de promovare.
„Eu le-am transmis celor de la Pandurii să se grăbească. Nu am nevoie de fotbalişti care vin, fac trei antrenamente şi apoi joacă meciuri oficiale. E vorba de Voicu, Dedu, Vătavu şi Vintilescu, cu ei am discutat, sper să fie utili echipei. Nu ştiu deocamdată cât au jucat, în ce formă sunt, dar îi aştept la Vâlcea. Oricum, nu suntem descoperiţi. Nu ştiu cât de mult ne-au ajutat fotbaliştii la care am renunţat sau care sunt în discuţii cu alte echipe. Despre promovare nu îmi place să vorbesc, este departe. Trebuie multe de făcut pentru a putea îndeplini acest obiect. Trebuie să o luăm treptat“, a afirmat Bondrea.
Preşedintele grupării din Zăvoi, Alin Trandafir, spune că CSM nu este în conflict cu fotbalistul Mihai Lungan, adus în vară de la Jiul Petroşani.
„Mihai are un termen de gândire. După câteva zile ne va spune dacă mai vrea să continue sau nu la Vâlcea. În acest timp şi noi ne vom gândi dacă ne poate ajuta în tentativa noastră de a ajunge în prima divizie. Eu nu ştiu să avem un conflict cu el. A venit liber de contract, poate pleca liber de contract dacă asta îşi va dori. Eu cred că, deocamdată, nici el nu ştie ce vrea“, a explicat Trandafir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS