13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Pat antisforăit de 50.000 de dolari

Pentru a veni în ajutorul doamnelor chinuite de „concertele“ nocturne ale propriilor parteneri, o firmă americană a lansat pe piaţă un pat cu totul special. Patul-minune, numit „Starry Night“, este ultima inovaţie hi-tech în materie de odihnă, fiind dotat, printre altele, şi cu un sistem audio performant sau cu televizor.

Patul se poate transforma şi în birou de lucru întrucât are computer, tastatură şi beneficiază şi de conectare la internet. În plus, „Starry Night“ este capabil să monitorizeze respiraţia omului, astfel încât patul emite nişte vibraţii care opresc sforăitul. În momentul în care apare sforăitul, salteaua patului se ridică la un unghi de şapte grade, iar cel care doarme va înceta să sforăie. După ce „concertul“ se opreşte, salteaua revine la poziţia iniţială. Patul, în valoare de 50.000 de dolari, poate fi încălzit sau răcit, după preferinţe. „Cei care au comandat acest pat ne-au spus că îl folosesc nu doar pentru dormit. Patul este un loc ideal pentru citit, pentru a te uita la filme şi a asculta muzică. Există maşini care se parchează singure, cuptoare care sunt programate să-ţi răcească sau să-ţi gătească mâncarea. Patul a fost privit ca un obiect pasiv, neanimat. A venit timpul ca patul să fie prietenul nostru. Dacă ne îmbunătăţim somnul, ne îmbunătăţim şi stilul de viaţă“, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei producătoare, Leggett & Platt.

S-a lipit de mobilă pentru
a nu merge la şcoală

Un băieţel din Mexic s-a simţit atât de bine în vacanţa de Crăciun, încât a decis să ia măsuri pentru a nu merge din nou la şcoală. După cum informează Krone.at, micul mexican în vârstă de zece ani s-a lipit de pat folosind un adeziv industrial, cu speranţa că astfel va rămâne acasă. Băiatul şi-a lipit mâna de bara metalică a patului, râmânând blocat două ore. „Am crezut că, dacă sunt lipit de pat, nu vor putea să mă oblige să mă duc la şcoală. Nu vreau să mă duc întrucât în vacanţă a fost atât de bine. Mi-am adus aminte că mama cumpărase un lipici foarte puternic, aşa că am decis să îl folosesc“, a povestit Diego. După ce a încercat în zadar să îşi dezlipească fiul de pat, Sandra Palacios, mama băiatului, a chemat salvarea şi poliţia în ajutor. Cu un spray special, echipele de intervenţie au reuşit să îl elibereze pe micuţ fără să îl rănească. Diego a ajuns la şcoală cu câteva ore întârziere.

Chinezoiacele, la şcoala de zâmbit

Pentru a face faţă aşa cum se cuvine apropiatelor Jocuri Olimpice de la Beijing din acest an, autorităţile din China s-au gândit şi la cele mai mici detalii. După cum informează haisentito.it, fetele care vor fi imaginea acestei Olimpiade urmează cursuri de bune maniere, unde învaţă chiar şi cum să zâmbească în faţa oaspeţilor. Tinerele vor învăţa toate noţiunile de bază ale unui surâs perfect şi, de asemenea, vor lua lecţii de ţinută, din care nu lipsesc tradiţionalele defilări cu o greutate pe cap. Cele mai „silitoare“ dintre tinerele implicate în această ediţie a Jocurilor Olimpice vor fi alese pentru a înmâna medaliile sportivilor ce vor avea onoarea să urce pe podium.

Nicole Kidman – emoţionată
că va fi mămică

Cunoscuta actriţă australiană Nicole Kidman a recunoscut, în sfârşit, oficial că ea şi soţul său, Keith Urban, vor deveni în curând părinţi. „Cuplul este extrem de emoţionat“, a declarat reprezentanta vedetei, Catherine Olim. Acesta este primul copil biologic al actriţei, care mai are doi copii adoptaţi în perioada mariajului cu Tom Cruise. Bebeluşul este aşteptat să vină pe lume în vara acestui an. Vedeta şi-a văzut astfel visul împlinit, în urmă cu puţin timp ea mărturisind că vrea să îşi mărească familia. Nicole Kidman şi Keith Urban sunt căsătoriţi de 18 luni.

Jessica Simpson, din nou amorezată

După divorţul de Nick Lachey şi relaţiile eşuate cu Orlando Bloom şi Owen Wilson, Jessica Simpson pare să îşi fi găsit, în sfârşit, alesul. Fericitul este Tony Romo, unul dintre componenţii echipei de fotbal american Dallas Cowboys. Cei doi amorezi au decis să se refacă după sărbătorile de iarnă în Los Cabos, în Mexic. Alături de cei doi porumbei s-au aflat şi câţiva colegi ai lui Romo, precum şi părinţii solistei. Ei au închiriat o vilă şi au beneficiat şi de un bucătar personal.

Brad Pitt are propriul muzeu

Fanii lui Brad Pitt vor avea de acum ocazia să vadă locurile unde idolul lor şi-a petrecut copilăria.

Pentru a-i mulţumi pe sutele de fani ai lui Brad Pitt sosiţi la Springfield, în statul american Missouri, pentru a călca pe urmele idolului lor, administraţia oraşului a decis să realizeze un muzeu în memoria starului hollywoodian. Potrivit lui Susan Wade, purtătoarea de cuvânt a oraşului, administraţia locală intenţionează să îl „introducă“ pe Pitt în patrimoniul cultural şi istoric al oraşului. Partenerul Angelinei Jolie, decretat unul dintre cei mai sexy actori din Cetatea Filmului, şi-a petrecut copilăria şi tinereţea în Springfield.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS