12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCaracalul îi primeşte gratis pe alb-albaştri

Caracalul îi primeşte gratis pe alb-albaştri

Cele şapte meciuri din returul 2008 se vor disputa pe stadionul „Parc“ din Caracal, iar primăria din „Oraşul minunilor“ nu va solicita bani grupării-fanion a Olteniei.

Conducerea Universităţii Craiova a decis ca echipa să dispute cele şapte meciuri de acasă din returul din 2008 pe arena „Parc“ din Caracal. Nu s-a semnat contractul cu proprietarul stadionului din „Oraşul minunilor“, consiliul local, dar există acordul primăriei pentru ca echipa din Bănie să evolueze pe arena „Parc“, acolo unde a disputat două meciuri şi în campionatul 2006/2007, cu Ceahlăul (scor 1-0) şi Pandurii (2-2).
La Caracal, în această a doua parte a campionatului, Universitatea va întâlni echipele Pandurii Târgu Jiu (1 martie), Rapid (15 martie), FC Vaslui (22 martie), Gloria Bistriţa (2 aprilie), Oţelul Galaţi (12 aprilie), Steaua (26 aprilie) şi Ceahlăul Piatra Neamţ (7 mai).

„Caracalul nu pune nici o piedică Ştiinţei“

„Suntem de acord ca echipafanion a Olteniei să dispute meciurile din acest retur pe stadionul «Parc», urmând ca zilele acestea să vină la Primăria Caracal preşedintele Consiliului Director al FC Universitatea, domnul Adrian Mititelu, pentru a încheia contract în acest sens. În ce condiţii se va semna acest contract? Fără nici o plată, de totală prietenie! Suntem olteni, vecini, nu se pune problema să punem vreo piedică Ştiinţei. Ceea ce a declarat domnul Mititelu, că oamenii de aici abia aşteaptă să vină Universitatea la Caracal, este un adevăr. Caracalenii iubesc Ştiinţa şi abia aşteptăm să vedem pe stadionul «Parc» un derbi Craiova – Steaua sau Universitatea – Rapid, ca să mă refer doar la două partide din cele şapte programate la Caracal“, a declarat ieri Gheorghe Anghel, primarul municipiului Caracal.
Stadionul „Parc“ este omologat pentru a găzdui partide de Liga I, dar înainte de începerea returului 2008 arena din Caracal va fi din nou inspectată de reprezentanţi ai FRF. Directorul Direcţiei de Licenţe şi afiliere de la federaţie, Viorel Duru, a spus ieri: „Stadionul din Caracal, acolo unde Universitatea a mai jucat în trecut, este omologat pentru meciuri din Liga I, dar trebuie să fie acum din nou inspectat. În primul rând, trebuie constatată starea actuală a stadionului şi stabilite măsuri privind eventuale lucrări. Totodată, având în vedere noua lege împotriva violenţei, şi stadionul din Caracal trebuie să-şi monteze sistem de supraveghere video a suporterilor, conform normelor impuse de noua lege a combaterii violenţei pe stadioane. Legea prevede ca în termen de trei luni de la data promulgării să se aplice măsurile respective“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII