16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Baie în apele Mării Nordului

Aproximativ 250 de persoane şi-au făcut curaj şi au plonjat în apele Mării Nordului la Dunkerque pentru a sărbători venirea noului an, informează site-ul 20minutes.fr. Purtând măşti şi costume extravagante în culori ţipătoare, temerarii au înfruntat vremea rece şi au sărit în apele aproape îngheţate ale mării pentru a întâmpina noul an. La sfârşitul aventurii, membrii asociaţiei „Cei acoperiţi de chiciură“ le-au acordat certificate de „botez“ celor care au avut curajul să se avânte într-o astfel de aventură, oferindu-le acestora diverse calificative, cel mai important fiind acela de „complet ud“, conferit participanţilor care au avut şi părul ud. După baie, toţi cutezătorii s-au încălzit cu supa oferită de organizatori.

Şi-a şters nasul pe cămaşa unui poliţist

O tânără americană a fost acuzată de agresiune după ce şi-a şters nasul de cămaşa unui poliţist, informează ananova.com. Incidentul s-a petrecut în apropiere de oraşul Charleston, după ce poliţia a fost chemată pentru a interveni într-o dispută domestică. Poliţistul  S.E. Elliott a sosit la locul incidentului şi a găsit un bărbat care se „lupta“ în pragul uşii cu o femeie care încerca să îl pălmuiască. Poliţistul a arestat-o pe Georgia Newman după ce a văzut-o muşcând şi scuipând bărbatul cu care se certa şi se pare că mai târziu, pe când o conducea pe arestată la sediul secţiei de poliţie, aceasta s-ar fi aplecat şi şi-ar fi şters nasul de cămaşa lui. Georgia Newman a fost acuzată de violenţă casnică şi agresiune asupra unui ofiţer de poliţie. În Statele Unite, atingerea unui ofiţer de poliţie şi insultarea unui poliţist sunt considerate drept agresiune şi sunt pedepsite conform legii.

Salt de la 17 metri pentru a sărbători noul an

Trei bărbaţi au înfruntat frigul şi au sărit de pe un pod din centrul Romei în apele reci ale râului Tibru, în cinstea anului 2008, în aplauzele şi încurajările privitorilor, informează site-ul 20minutes.fr. Sub razele soarelui cu dinţi, mângâiaţi de un vânt răcoros şi la o temperatură ce de-abia depăşea 10 grade Celsius, Karim Joubhti, un sirian de 44 de ani, a fost primul care a sărit de pe podul Cavour în râul Tibru, de la o înălţime de 17 metri. A urmat Maurizio Palmulli, un italian de 55 de ani, care s-a aflat la cea de-a 20-a experienţă de acest fel. „Este o provocare căreia nu pot să îi rezist“, a declarat deja veteranul într-ale săriturilor. Cel de-al treilea curajos a fost Marco Fois, un barman de 44 de ani, pentru care aceasta a fost cea de-a opta săritură de acest fel. Tradiţia săriturilor de pe podul Cavour a fost stabilită în anul 1946 de către un cetăţean belgian, Rick De Sonay. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a medicilor de pe ambulanţă mobilizaţi la locul săriturilor.

Uma Thurman s-a lăsat de fumat

Uma Thurman a reuşit în sfârşit să renunţe la fumat, după ani şi ani în care a încercat fără succes să scape de acest viciu, informează site-ul
pr-inside.com. Actriţa dă vina pe dependenţa de nicotină pentru faptul că nu a reuşit să obţină unele dintre rolurile pe care şi le-ar fi dorit, susţinând că nu este în formă din cauza fumatului şi că de multe ori nu a fost în stare să realizeze cu succes o scenă de acţiune. „Fumam atât de mult, încât pur şi simplu nu mai puteam respira dacă făceam un pic de mişcare, de mult timp nu am mai fost în formă“, spunea nu de mult Uma Thurman. Acum, când a reuşit să se lase de fumat, ea declară mulţumită de sine că dependenţa ei de nicotină „a dispărut în fum“.

Fergie ia o pauză în carieră

Decizia pe care Fergie a luat-o la începutul acestui an va dezamăgi cu siguranţă fanii artistei: ea şi-a propus să ia o pauză în cariera muzicală şi să petreacă mai mult timp alături de familie. După cum informează site-ul pr-inside.com, solista trupei Black Eyed Peas se simte extenuată după doi ani în care nu a făcut altceva decât să muncească, fără prea multe vacanţe. În plus, Fergie spune că are nevoie de ceva timp pentru a se bucura de logodna cu actorul Josh Duhamel, pe care cei doi au anunţat-o de Crăciun. „Pentru anul 2008 îmi doresc să mă bucur de echilibru sufletesc. În ultimii patru ani şi jumătate am fost mereu în turnee şi nu prea mi-am văzut familia. Acum vreau să îmi fac un program care să-mi permită să petrec mai mult timp alături de părinţii şi sora mea, dar şi de logodnicul meu“, a spus Fergie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS