20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBărboianu şi Gângioveanu s-au controlat reciproc

Bărboianu şi Gângioveanu s-au controlat reciproc

Primul a lovit cu cotul, cel de-al doilea a ripostat printr-o alunecare ce a vizat tibia colegului său la şedinţa de pregătire de joi.

În telenovela Universitatea Craiova s-a turnat joi un nou episod scandalos. De data asta, protagonişti nu au mai fost jucătorii din primul unsprezece, ci doi tineri care luptă să se afirme, fiecare cu atuurile lui. Este vorba de Ştefan Bărboianu şi Cosmin Gângioveanu, primul, proaspăt internaţional de tineret, cel de-al doilea, internaţional de juniori. La ultimul antrenament al Ştiinţei dinaintea meciului cu Gloria Buzău, între Bărboianu şi Gângioveanu a avut loc un conflict, care s-a terminat în biroul finanţatorului Adrian Mititelu. „La o fază, în timpul miuţei, Bărboianu l-a lovit cu cotul în gură pe Cosmin. I-a curs sânge, doctorul i-a dat cu apă, iar antrenorii au văzut, dar nu au zis nimic. La următoarea fază, Cosmin a intrat mai dur la Bărboianu şi a fost certat. Nu s-au bătut, aşa cum susţin unii. Antrenamentul s-a încheiat după acest incident“, a povestit vineri Gângioveanu senior.

Judecaţi cu măsuri diferite

Surse apropiate echipei susţineau că Bărboianu şi Gângioveanu ar fi fost excluşi din lot pentru meciul cu Gloria Buzău de vineri seară, însă această informaţie s-a confirmat doar pe jumătate, Bărboianu fiind văzut vineri la prânz alături de ceilalţi alb-albaştri în Parcul „Romanescu“, unde craiovenii obişnuiesc să se plimbe înainte de meciurile de acasă. În schimb, Gângioveanu a fost trimis la echipa a doua. Până să anunţe oficial ce măsuri va lua împotriva „cocoşilor“, Adrian Mititelu a trebuit să aibă o discuţie cu cei doi tineri pentru a-i tempera. Tatăl lui Cosmin Gângioveanu a confirmat vineri că fiul său s-a prezentat joi la biroul patronului: „I-a spus că a cedat psihic şi că, dacă nu i se dă nici o şansă, vrea să plece şi nu vrea să încurce pe nimeni la Craiova“.
Conform acestuia, Cosmin ar avea oferte de la mai multe cluburi din ţară, dar şi din străinătate, unde ar vrea să îşi încerce norocul. Deşi a debutat în prima ligă, ulterior, Cosmin Gângioveanu nu a mai intrat în vizorul antrenorilor de la Universitatea. Conform unor surse apropiate grupării oltene, Gângioveanu a fost anunţat că poate pleca doar sub formă de împrumut, suma de transfer fiind de două milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII