19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii bagă titularii în cupă

Pandurii bagă titularii în cupă

Singurii panduri care nu intră în calcule pentru jocul cu Universitatea Craiova sunt Guso, Păcurar, Vancea, Edimilson şi Adi Popescu, toţi accidentaţi. „Vom folosi cei mai în formă jucători, nu vom menaja pe nimeni care este apt din punct de vedere fizic“, susţine tehnicianul echipei Pandurii, Eugen Neagoe. Acesta îşi doreşte calificarea în detrimentul Ştiinţei, pentru a mai obloji moralul elevilor săi după cele două înfrângeri consecutive din campionat, dar şi pentru a recâştiga simpatia publicului de pe „Municipal“. „Nici nu vreau să iau în calcul alt rezultat decât victoria şi calificarea noastră. Nu are importanţă cum o vom obţine, că va fi în 90 de minute, după prelungiri sau lovituri de departajare. Trebuie să mergem mai departe. E foarte important pentru jucători, pentru mine şi clubul Pandurii“, a spus „Geană“.
Tehnicianul atrage atenţia jucătorilor săi să nu judece adversarul prin prisma locului din clasament, derbiul Olteniei anunţându-se echilibrat. „Dacă ne uităm în clasament, suntem favoriţi, dar pe teren lucrurile vor sta altfel. Craiova este acum întâmplător pe ultimul loc. Nu va fi uşor deloc, şi ei îşi doresc să meargă mai departe. Este cel mai echilibrat joc din această fază a cupei. Sunt convins că Universitatea va veni cu cei mai buni jucători şi se va mobiliza să şteargă din impresia mai puţin bună pe care a lăsat-o până acum“, a declarat Neagoe.

Craiova a solicitat 1.000 de bilete

Deşi avea dreptul la 3.500 de bilete, Universitatea Craiova nu a solicitat clubului Pandurii Târgu Jiu decât 1.000 pentru meciul din şaisprezecimile Cupei României. Gorjenii vor pune la dispoziţia clubului din Bănie 500 de locuri la tribuna 0 şi 500 la tribuna II, preţurile fiind aceleaşi ca şi pentru suporterii echipei Pandurii, 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna I+II şi 15 lei la tribuna 0. Totuşi, fanii Ştiinţei îşi vor putea achiziţiona tichete şi la Târgu Jiu, de la o casă de bilete special amenajată. „Vom pune la dispoziţia suporterilor Universităţii Craiova o casă specială la gară în prima fază, iar înaintea meciului aceasta va fi amplasată la intrarea dinspre Poliţia Judeţeană“, a spus vicepreşedintele clubului Pandurii, Viorel Temelescu. Trebuie precizat că nu există gratuităţi la acest joc, iar spectatorii nu au voie să pătrundă pe stadion cu camere video.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII