19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Stoica poate pleca

Dorel Stoica poate pleca

Dorit de câteva cluburi din Germania, internaţionalul craiovean ar putea părăsi Universitatea dacă finanţatorul echipei va primi o ofertă convenabilă.

Invitat luni seară la un post local de televiziune, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a încercat să explice situaţia în care se află echipa acum, recunoscându-şi o parte din greşeli, dar încercând să acopere alte probleme evidente cu care se confruntă gruparea olteană. Finanţatorul Craiovei a dezvăluit că „vreo 80 la sută dintre jucători ar fugi mâine de aici“, aşezându-l în capul listei pe Julius Wobay, motivul fiind atmosfera tensionată din Bănie. Declaraţia finanţatorului explică însă, într-o oarecare măsură, rezultatele proaste din ultima vreme, fiind clar că nu se poate face performanţă în condiţiile în care majoritatea jucătorilor se gândesc să dea bir cu fugiţii.

Excepţia de la regulă

Deşi se lăudase că nu va da drumul nici unui jucător de valoare să plece din Bănie până când Ştiinţa nu va obţine un trofeu, Mititelu s-a răzgândit, anunţând că Dorel Stoica ar putea pleca la vară. „Dorel Stoica ar trebui să beneficieze de clemenţă la vară pentru că în decembrie face 29 de ani. Dacă vine o ofertă bună pentru club şi pentru el şi va merge într-un campionat bun, cum este Bundesliga, nu ne vom opune. Dacă închidem uşa şi nu pleacă nici unul, dăm în alte chestii. Stoica este singurul care ar putea să beneficieze de clemenţă din partea clubului. Sunt câteva formaţii din Germania interesate de el, dar până la vară este netransferabil“, a spus Mititelu. Din câte se pare, una dintre echipele interesate de Dorel este Borussia Dortmund.

Velcovici, pe lista neagră?

Finanţatorul Ştiinţei a dezvăluit că, până să plece Stoica, mai mult ca sigur în iarnă se va despărţi de unii componenţi ai lotului. „Sunt doi-trei jucători de care la iarnă ne vom despărţi. Nu că ar fi jucători răi, dar nu sunt pentru ceea ce vrem să facem noi la Craiova“, a spus finanţatorul. Chiar dacă într-o primă fază nu a dat nume, Mititelu s-a arătat ulterior total nemulţumit de mijlocaşul stânga Gabriel Velcovici, care ar putea fi unul dintre fotbaliştii aflaţi pe lista neagră. „Şi eu aş vrea să joace Velcovici, dar nu joacă. De câteva luni Velcovici este cel mai slab la antrenamente“, a răbufnit Mititelu. Acesta a spus că nu a renunţat la ideea că Universitatea va juca la finalul acestui sezon în cupele europene, chiar şi pe varianta Cupa României. Pentru aceasta însă, echipa trebuie mai întâi să-şi revină, motiv pentru care finanţatorul a spus că va apela la serviciile unui psiholog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

40 COMENTARII