22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŢintele lui Eugen Neagoe

Ţintele lui Eugen Neagoe

Vasilache, Iordache şi Guso au şanse mari să stea pe banca de rezerve la meciul următor.

Imbatabili acasă în primele trei jocuri ale campionatului, pandurii au cedat inexplicabil în faţa Farului Constanţa, scor 1-0, o echipă care a evoluat la Târgu Jiu mai bine de o repriză în inferioritate numerică. Gerlem a văzut roşu în faţa ochilor în minutul 42, fiind foarte aproape s-o ia la bătaie pe asistenta Monica Rigo, salvată de doi jucători de la Pandurii. Brazilianul a fost eliminat în urma semnalizării Monicăi Rigo, martoră la altercaţia dintre Gerlem şi Djapka. Abia cu un om în plus, Pandurii au arătat că şi-ar dori victoria, însă nu au găsit mijloacele pentru a o obţine. Mai mult, Farul a fost aproape de gol prin Maxim, care a trimis o torpilă în transversala porţii lui Guso. Până la urmă, Maxim chiar a fost eroul grupării de pe Litoral, reuşind să înscrie golul victoriei din lovitură liberă, cu largul concurs al portarului Adnan Guso.
După deschiderea scorului, oltenii au căutat cu disperare golul egalizator, însă lipsa de luciditate sau neşansa (bară Vintilescu) au păstrat scorul de pe tabelă, consemnând prima înfrângere pe teren propriu a pandurilor.
Antrenorul Eugen Neagoe şi-a asumat răspunderea pentru rezultat, acuzând totodată absenţele lui Vancea şi Păcurar. „Este dureros când pierzi un joc, indiferent dacă este acasă sau în deplasare. Am avut o repriză întreagă un om în plus şi nu am reuşit să fructificăm. Am creat, am dus mingea foarte repede în careu, dar acolo nu am avut un jucător care să facă diferenţa. Au contat absenţele lui Vancea şi Păcurar, care sunt doi jucători importanţi pentru noi. Când ei au lipsit din mijlocul echipei s-a văzut. Nu întâmplător Păcurar era căpitan de echipă. Nu ştiu dacă merită să facem o tragedie dintr-un joc pierdut. Îmi asum toate greşelile făcute şi îmi asum responsabilitatea în tot ceea ce fac. Sunt nişte lucruri pe care eu mi le reproşez“, a spus Neagoe.

Cine greşeşte plăteşte

Antrenorul gorjenilor s-a arătat dezamăgit de prestaţia lui Vasilache, pe care l-a şi înlocuit la pauza meciului. „Geană“ i-a ameninţat şi pe Guso şi Ilie Iordache că-şi vor pierde posturile de titular dacă prestaţia lor se va menţine în linia celei cu Farul Constanţa. „Pe Vasilache am ţinut foarte mult să-l aducem la Târgu Jiu. E Vasilache care a jucat la Rapid şi a dat gol la Feyenoord. Iar Vasilache din ianuarie a dat un singur gol şi acela dintr-o deviere. Dacă dădea vreo cinci goluri era senator de drept meci de meci. Trebuie să-i intre bine în cap ceea ce vrem de la el. Şi lui Guso i-am spus că o să stea pe bancă, deşi e portarul echipei naţionale a Bosniei. Nu am parti-pris-uri pentru nici un jucător. Greşeşti, plăteşti, aşa e în fotbal, aşa e în viaţă. Când aducem un jucător vrem să facă diferenţa, iar Vasilache nu o face deocamdată. Acelaşi lucru o să păţească şi Iordache şi ceilalţi până o să înţeleagă. Unii vor trece pe bancă din etapa următoare. Ce, este vreunul cu care am făcut contract că la Pandurii este senator de drept? Sunt jucători profesionişti şi trebuie să-şi facă treaba cât de bine pot“, a răbufnit Neagoe. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS