22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Wassabi, o nouă trupă a lui Marius Moga

Wassabi este noul produs marca Marius Moga, unul de mare succes, mai ales că are toate ingredientele importante: voci, talent, frumuseţe, carismă… sare şi piper. Primul single al Lisei, Lorei, Monei şi Vero, „Şi m-am îndrăgostit de tine“, se anunţă de pe acum un succes al acestei toamne. Şi pentru că o piesă bună merită un videoclip pe măsură, regizorul Dragoş Buliga a creat o cameră specială pentru fiecare fată de la Wassabi, menită să îi reprezinte personalitatea: sportivă, girlish, divă, punkeriţă. Ţinutele sunt şi ele în ton cu încăperea. În videoclip îl vom vedea şi pe Marius Moga, el fiind cel care a compus toate piesele de pe albumul care va apărea în curând în magazine.

Mirela MARINESCU

Fata din vis, în „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile“

Piesa trupei Compact – „Fata din vis“ – , lansată în 1984, cea care a dat şi titlul albumului apărut un an mai târziu, face parte din coloana sonoră a celebrei pelicule a lui Cristian Mungiu, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile“. „Atunci când producătorii au avut nevoie, pentru o parte din coloana sonoră, de o piesă care să fi rezistat în sufletele oamenilor din anii ’80 până astăzi au apelat cu încredere la piesa «Fata din vis». M-au contactat direct şi am încheiat cu ei un contract prin care le-am cesionat dreptul de a folosi această melodie în filmul care s-a dovedit un succes la nivel internaţional“, a declarat Paul Ciuci, compozitorul şi textierul piesei.

Mirela MARINESCU

Căţelul lui Miki, viitor star

Sporturile de promovare pentru campania lansată de Dacia Logan şi Kiss FM îl au printre promotorii-vedetă, alături de Anka, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Delia şi Miki, şi pe Zuzu, căţeluşa acesteia din urmă, un bichon havanese de toată frumuseţea. Patrupedul a stârnit interesul mai multor agenţii de publicitate, fiind deja solicitat pentru a filma în mai multe reclame. Mai mult decât atât, sunt şanse mari să-l vedem în curând pe Zuzu într-o telenovelă, el reuşind să-i cucerească din prima clipă pe scenariştii implicaţi în proiect. Dacă Zuzu are aşa mare succes, nici stăpâna Miki nu are motive să se plângă. În curând va lansa un nou album, iar primul single, „Labirintul inimii“, se bucură deja de un mare succes.

Mirela MARINESCU

Cântăreţii rock mor mai repede

Vedetele rock prezintă un risc de două ori mai mare faţă de oamenii de rând să moară prematur. Nu doar sportivii de înalt nivel sunt subiectul unei morţi premature, ci şi starurile muzicii rock, potrivit unui grup de cercetători britanici. Kurt Cobain (foto), Jim Morrison, Janis Joplin, Jimmy Hendrix şi Elvis Presley sunt doar câteva dintre exemplele pe care cercetătorii dn cadrul Universităţii John Moores din Liverpool le-au oferit pentru a-şi susţine teza. Ancheta a luat în calcul cazul a 1.064 de celebrităţi din lumea muzicii nord-americane şi europene care au cunoscut gloria între 1956 şi 2005. Potrivit rezultatelor, în perioada respectivă, 100 de staruri au murit. Cercetătorii au ajuns la concluzia că vârsta medie a decesului este de 42 de ani în America de Nord şi de 35 de ani în Europa. Peste un sfert dintre artişti au murit ca urmare a unui ritm de viaţă dezechilibrat, în care drogurile şi alcoolul aveau locul lor bine stabilit. Excesul de droguri i-a costat viaţa, după cum bine se ştie, pe Elvis Presley, Jim Morrison şi Jimmy Hendrix. Există şi categoria vedetelor care se sinucid, Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, fiind cel mai elocvent exemplu în acest sens.

Studiul arată, de asemenea, că vedetele rock mor în general după aproximativ cinci ani de când au cunoscut succesul. Potrivit observaţiilor autorului principal, Mark Bellis, dacă artiştii reuşesc să supravieţuiască 25 de ani după ce au devenit celebri, speranţa lor de viaţă revine la normal în Europa, în timp ce în Statele Unite este mai mică.

Olimpia TINCĂ

Mugur Mihăescu, prezentator
de televiziune

Mugur Mihăescu, actorul care a dat viaţă celebrului personaj Garcea din serialul „Vacanţa Mare“, va prezenta la Kanal D din 24 septembrie, de la ora 19.30, live, emisiunea „Ora câştigătorilor“. Show-ul va fi o combinaţie de joc, divertisment şi talk-show, iar telespectatorii vor putea participa în direct la emisiune câştigând premii importante în bani. „Încerc să interacţionez cu publicul, să-l pun la încercare, să intru în casele oamenilor şi să ne distrăm împreună. Îmi doresc ca, o dată cu această nouă emisiune, să recapăt contactul direct cu oamenii, pe care i-am pierdut din cauza faptului că nu mai merg în turnee. Mă bucură în mod special faptul că invitaţii mei vor fi oameni normali, alături de care voi avea ocazia să fac lucruri nebune“, a declarat vedeta Kanal D.

Mirela MARINESCU

 

Liana Stanciu se alătură
Dependenţilor de cinema

Pentru aceia care savurează informaţiile despre culisele unor pelicule celebre a fost concepută emisiunea de film „Dependenţi de cinema“, moderată de Liana Stanciu şi difuzată din 30 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 18.00, la B1 TV. Moderatoarea şi invitaţii din studio vor prezenta, pe de o parte, noutăţile din lumea filmului, cu premiere americane, europene, româneşti, iar pe de altă parte, vor comenta filmele româneşti/europene difuzate pe post. Liana nu va renunţa nici la călătoria cu „Trenul vieţii“, care a intrat în anul cinci de difuzare.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS