22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞapte jucători indisponibili

Şapte jucători indisponibili

Corvinul – FC Caracal
Stadion
„Michael Klein“, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Corvinul:
Pascal – M. Ionică, C. Irina, Haţegan, B. Nicolae – Vişan, Găman, B. Cristea, A. Pavel, Ungureanu – Fotescu. Antrenor: Ioan Alexoi.
FC Caracal: Zdrîncă – Ignat, Răducu, Năuiu – Vîrlan, Bertea, D. Mihai, Firţulescu, Sandu – Al. Şerban, Jaber. Antrenor: Nae Ungureanu.
Vor arbitra: T. Albon – I. Fevronia, E. Muşetoiu.

Zdrobiţi de Gaz Metan Mediaş cu 4-0, hunedorenii sunt şi ei în găleată, cum se spune, situaţi tot pe un loc retrogradabil, 15, ceea ce face din start ca meciul de astăzi de la Hunedoara să fie deosebit de disputat. Pentru această întâlnire, antrenorii olteni se confruntă cu o situaţie critică în lot.
„Avem şapte fotbalişti indisponibili: Militaru, Rădulescu, Săvulescu, Stemat, Tudor, Aria şi Bobonete. Jucăm cu tineri, cu juniori, cu jucători fără experienţă. Mergem la Hunedoara în speranţa că vom ciupi vreun punct. Sunt conştient de dificultatea întâlnirii, dar ăsta-i fotbalul, trebuie să ne concentrăm  şi să sperăm că le vom prinde cumva pe gazde pe picior greşit. Vom juca la Hunedoara ca ariciul, adică ne vom apăra, dar asta nu înseamnă că am abondonat ideea surprinderii adversarului“, a afirmat ieri Nae Ungureanu. Partida de la Hunedoara este arbitrată de o brigadă feminină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS