20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu, pe tuşă

Sergiu Radu, pe tuşă

Titular de drept la WfL Wolfsburg, atacantul român Sergiu Radu nu a mai fost folosit de antrenorul Felix Magath în partida pe care „lupii“ au pierdut-o pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei Karlsruhe, în etapa a cincea a campionatului Germaniei. Magath l-a preferat pe ghanezul Isaac Boakye în primul unsprezece, dar nici acesta nu a rupt gura târgului, fiind înlocuit cu Niang în minutul 54. Wolfsburg a deschis scorul în minutul 21, prin Krzynowek, dar apoi nu a mai jucat nimic, fiind egalată în repriza secundă de echipa oaspete, nou-promovată în acest sezon, care a punctat prin Eggimann (’63) şi Eichner (’78). Celălalt român din lotul lui Wolfsburg, mijlocaşul Vlad Munteanu, a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 81, în locul lui Dejagh.
Echipa pregătită de Felix Magath, care vizează un loc în Cupa UEFA în acest sezon, ocupă poziţia a 16-a în clasament, cu numai patru puncte.
În alt meci din etapa a cincea a Bundesligii, MSV Duisburg, echipa românilor Iulian Filipescu şi Mihai Tararache, a fost învinsă cu 2-1 de Hertha Berlin. Sârbul Marko Pantelic a marcat două goluri pentru oaspeţi (’60, ’68), iar reuşita gazdelor a purtat semnătura slovenului Lavric (’78). Atât Filipescu, cât şi Tararache au fost în formula de start a lui Duisburg, primul părăsind terenul accidentat în minutul 20. Cu şase puncte, Duisburg ocupă locul al 14-lea în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS