14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au jucat doar o repriză

Pandurii au jucat doar o repriză

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără victorie în deplasare şi după meciul cu Ceahlăul, partidă pe care gorjenii au controlat-o categoric în prima jumătate de oră, dar pe care au pierdut-o cu scorul de 2-1. Gorjenii au împins jocul în jumătatea adversă şi au marcat după şapte minute prin Stromajer, însă arbitrul Alexandru Tudor a anulat eronat reuşita „pandurilor“ pe motiv de ofsaid la Ilie Iordache. După primul sfert de oră, o incursiune a aceluiaşi Iordache pe partea stângă a fost finalizată cu latul de Liviu Mihai. Speranţele oltenilor la cele trei puncte au părut îndreptăţite, însă, inexplicabil, elevii lui Neagoe au făcut pasul înapoi cedând iniţiativa gazdelor. Frunză a ameninţat serios rezultatul de pe tabelă, dar lovitura sa de cap a trecut foarte aproape de bara porţii lui Guso. Conturile puteau fi încheiate în minutul 34 în favoarea oaspeţilor, când Ilie Iordache a pătruns în careul mic al porţii lui Mulţescu, însă a preferat un dribling în plus în locul unui şut. Ceahlăul a egalat contrar cursului jocului dintr-o fază fixă, prin Forminte, care a reluat în poartă în urma unei greşeli colective a apărării „pandurilor“.
Debutul actului secund a fost favorabil echipei lui Viorel Hizo, o combinaţie Golban-Frunză fiind finalizată de ultimul printr-un şut de excepţie de la marginea careului mare. Neagoe a făcut schimbări în toate compartimentele încercând să revigoreze jocul echipei sale, însă fără efect. Stromajer a ratat o ocazie monumentală în minutul 60, iar Orac şi Mândrean nu au găsit spaţiul porţii lui Mulţescu. Pandurii Târgu Jiu rămâne fără victorie pe terenul echipei Ceahlăul, iar tehnicianul Eugen Neagoe este la a treia înfrângere în faţa lui Viorel Hizo.
„E un joc pe care trebuia să-l câştigăm pentru că l-am avut în mână în prima repriză. Am jucat cu o echipă care nu ne-a pus mari probleme şi care nu a avut ocazii de poartă. Din păcate, nu întotdeauna echipa care joacă mai bine şi câştigă meciul. Noi suntem vinovaţi de această înfrângere pentru că dacă aveam 2-0 sau 3-0 până la pauză câştigam meciul“, a spus Neagoe, care a acuzat faptul că arbitrul Alexandru Tudor a anulat echipei sale un gol valabil.
„Pandurii“ au evoluat la Piatra Neamţ în următoarea formulă: Guso – Mândrean, A. Rus, Chibulcutean, Djapka – Vasilache (’59, M. Voicu), Vătavu (’55, Ad. Rusu), Stângă (’65, Orac), I. Iordache – L. Mihai, Stromajer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS