12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, împotriva tuturor

Mourinho, împotriva tuturor

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, a pornit un nou atac la adresa rivalelor din Premier League, declarând într-un interviu acordat cotidianului The Sun că formaţiile clasate pe locul al patrulea nu merită să joace în Liga Campionilor.
Mourinho susţine că este de acord cu propunerea lui Michel Platini, preşedintele UEFA, şi a propus ca în locul ocupantei locului patru în campionat, Anglia să fie reprezentată de câştigătoarea Cupei. „Aş fi foarte fericit în cazul în care câştigătoarea Cupei va fi una dintre echipele calificate în Liga Campionilor. Marile echipe din campionat nu ar trebui să se teamă, pentru că dacă termină pe locul patru poate că nu merită să joace în Liga Campionilor“, a declarat Mourinho, atacându-le voalat pe Arsenal Londra şi FC Liverpool, formaţii ce au ajuns în ultimele sezoane în Liga Campionilor după ce s-au clasat în campionat pe locurile trei-patru.
Preşedintele UEFA, Michel Platini, intenţionează să schimbe formatul Ligii Campionilor, iar câştigătoarea Cupei să se califice direct în Liga Campionilor, urmând ca ocupantele locurilor patru din campionatele puternice să evolueze în Cupa UEFA. Platini urmăreşte astfel şi creşterea interesului pentru cupele naţionale, care au fost neglijate în ultimii ani de multe echipe mari din Europa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS