13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

diabolic
Am văzut în meciul cu UTA Arad o echipă a Craiovei care a fost sub orice critică. Mai mult decât atât, dacă în celelalte meciuri am fost înfrânţi de adversari, acum ne-am bătut singuri, printr-un autogol al lui Prepeliţă, jucător care n-a arătat nimic de când a venit aici. Evoluăm din ce în ce mai penibil şi ne merităm pe deplin ultimul loc în clasament. Mititelu, adu jucători la echipă sau vinde-o unui investitor serios! Stîngă, fii totuşi un om cu caracter şi dă-ţi demisia!

oltis
Mititelu, ia-i pe Stîngă, ochelarii şi echipa şi pleacă din Craiova cu ei!

oua de prepelita
Ăştia nu au nici un respect faţă de culorile cubului sau susţinătorii de suflet ai lor. Eu cred că noi cerem prea mult de la o echipă care nu are nimic în comun cu fotbalul predecesorilor şi spiritul lor de dăruire, aşa că patronul lor cu ochelari de cal poate să-şi mute echipa chiar şi la Cucuieţii din deal.

xxxxl
Trezeşte-te, Mititelule! Ştii doar să visezi! Lasă echipa unuia cu bani şi nu te mai umfla atât, că tu eşti păduche. Eşti dator vândut. Ai doar impresii în ochelarii ăia.

dragos
Mititelule, ia vezi ce mai zice tovarăşu’ Stănilescu. Şi-a bătut joc de tine cu australienii ăia! Deschide ochii, că nu ai nici echipă, nici antrenor! La cum am jucat în ultimele şase etape, e clar că nu facem nici baremul!

daniel
Dacă Mititelu ar schimba numele echipei, nu m-ar deranja rezultatele. Numeşte-o Mititica Craiova şi lumea te va respecta pentru că încerci să faci o echipă, dar, dacă nu ai faţă de Universitatea, lasă pe altul.

andrei
E incredibil aşa ceva. Suntem jos de tot. A ajuns să ne bată UTA acasă… Am ajuns de râs, păcat că avem în continuare încredere în aceşti australieni penibili. Cum poţi să cumperi asemena gloabe de jucători, Rose, Mitchell, Baird. Ne-au mâncat meci de meci. Luaţi fiecare meci şi vedeţi. Ruşine, Mititelule! (…)

oarecare
Cîrţu ar face ceva la echipă, dar oricum nu din prima etapă, însă cine să îl aducă pe el şi cine să îi dea bani, că doar Mititelu trebuie să scoată bani, nu să investească. Bagă bani cu cap dacă vrei să faci ceva măcar pentru suporteri, că ei suferă cel mai mult. Oricum, nu e prea târziu pentru a-ţi repara greşelile. Au dreptate cei care spun că trebuie schimbată toată echipa, cu tot cu conducere, pentru a fi una adevărată.

u cra
Nu o să aducă niciodată un antrenor de valoare pentru că nici unul nu vine să se facă de râs cu amărâţii ăştia. Mititelu nu poate să le satisfacă nici măcar o condiţie pentru că nu are bani de cumpărat jucători. Cîrţu nu vine să-şi bată joc ochelaristu’ de el. Nu e nici o soluţie de ieşire.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII