10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Umilinţă

Ştiinţa a suferit aseară a şasea înfrângere consecutivă, 0-1 cu UTA, şi a ajuns pe ultimul loc în clasament. Cu Stîngă pe bancă, oltenii au avut o evoluţie penibilă şi nu au dat nici măcar impresia că şi-ar dori să iasă din criza prin care trec de la începutul sezonului. În liniştea de pe „Ion Oblemenco“, Universitatea nu a pus probleme arădenilor decât în minutele de final ale reprizelor.

În rest, craiovenii au părut că dispută un meci amical, nicidecum unul considerat capital pentru parcursul ulterior din campionat. “Nu ştiu ce să mai fac, ce să mai zic pentru a corecta cât de cât greşelile făcute. Nu au respect pentru fotbal, viaţa trece degeaba pe lângă ei”, s-a plâns la final Ovidiu Stîngă, care nu a găsit explicaţie la evoluţia sub orice critică al elevilor săi. “Poate atât pot ei la ora actuală”, a încercat să se consoleze “Olandezul”, uimit parcă de lipsa de ambiţie şi de dăruire a jucătorilor în faţa unei echipe aflate tot în suferinţă, care venise în Bănie cu gândul de a scoate un punct.

UTA s-a jucat cu ocaziile

 

După o primă repriză în care oaspeţii s-au apărat grupat, aşteptând în zadar o replică pe măsură a adversarilor, Ştiinţa a fost practic îngenuncheată în partea secundă, UTA jucându-se cu ocaziile. spre disperarea lui Bornescu. În prima parte, oltenii au tras primul şut pe poartă în minutul 40, prin Baird, reţinut de Tudor, portarul oaspeţilor parând şi trasorul lui Stoica de la 30 de metri. Văzând că se poate obţine mai mult din acest meci, arădenii au fost mult mai insistenţi în repriza a doua şi jocul i-a răsplătit. “Craiova nu a jucat ceea ce am crezut eu. Nu am văzut agresivitate, dăruire, jucătorii nici măcar nu au alergat, aşa că ne-a făcut meciul mai uşor”, a fost concluzia lui Lăcătuş. Mai mult, oaspeţii au fost şi ajutaţi să înscrie, Prepeliţă deviind un balon în proprie poartă la o lovitură liberă executată de pe stânga de Chiţa. UTA şi-a creat nu mai puţin de opt ocazii clare de gol, unele rezolvate de Bornescu, altele de lipsa de inspiraţie a atacanţilor arădeni. În replică, alb-albaştrii au avut trei şanse de a marca, la lovitura de cap a lui Dina (’66), care a trecut peste transversală, şi la şuturile lui Wobay (’88) şi Mitchell (’89), ultimul ţintind plasa laterală din patru metri. Jucătorii olteni au părăsit terenul cu capul plecat şi pentru Universitatea se anunţă vremuri grele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

101 COMENTARII