23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodolski vrea să fie titular

Podolski vrea să fie titular

Lukas Podolski, atacantul echipei Bayern Munchen, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că este optimist înaintea partidei amicale Germania – România, programată în această seară la Koln, şi că îşi doreşte să fie titular. „Nu am primit semnale clare din partea selecţionerului, dar eu îmi doresc să joc“, a declarat Podolski. Acesta a mai spus că este fericit că meciul se va juca la Koln, pentru că a evoluat timp de trei ani la FC Koln. „Voi fi bucuros la revederea cu publicul din Koln. Am petrecut aici câţiva ani minunaţi şi nu o să uit că de la echipa din acest oraş m-am lansat“, a declarat atacantul, care mai are încă probleme la un genunchi.
Patrick Helmes, alt atacant din lotul Germaniei, legitimat la FC Koln, i-a dat o veste bună lui Podolski, declarând că, din câte şi-a dat seama, vor juca împreună în meciul din această seară. Helmes are 23 de ani şi a fost selecţionat până în prezent doar de trei ori la echipa naţională a Germaniei.
Federaţia germană de fotbal (DFB) a anunţat că, până ieri, mai rămăseseră nevândute 4.000 din cele 46.000 de bilete care au fost tipărite, iar oficialii federaţiei au precizat că probabil stadionul va fi plin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS