17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInfirmerie plină la FC Caracal

Infirmerie plină la FC Caracal

Arieşul Turda – FC Caracal
Stadion
„Municipal“, astăzi, ora  17.00.
Formaţii probabile:
Arieşul Turda:
Fărcaş – Paşca, C. Ciobanu, Panaitescu, Bilia, Boroncoi – C. Luca, R. Andone, Albinaru – S. Didă, Pereş. Antrenor: Victor Roşca.
FC Caracal: Zdrîncă – Militaru, Năuiu, Ignat – Bertea, Firţulescu, Gheba, Sandu, Vîrlan – Aria, Şerban. Antrenor: Nae Ungureanu.
Vor arbitra: L. Rusandu – E. Cristea, D. Ciocănea.

Cu doar un punct din trei meciuri, oltenii lui Nae Ungureanu ocupă un loc retrogradabil – 15, care-i pune pe gânduri pe finanţatori şi antrenori, deşi este doar începutul campionatului. Astăzi, FC Caracal are o misiune destul de dificilă la Turda, antrenorii olteni confruntându-se cu mari probleme de lot. Pe lângă mai vechii D. Mihai, Rădulescu şi Tudor, nerefăcuţi, alţi trei jucători au devenit indisponibili pentru partida de astăzi: Săvulescu (întindere), Stemat (fisură la un deget) şi Salih Jaber (răni la călcâi din cauza ghetelor de împrumut cu care a jucat sâmbătă). „Ghinioanele se ţin lanţ de noi. Eşecul de sâmbătă, 1-2 cu Unirea Alba Iulia, ne-a adus, pe lângă amărăciunea rezultatului, şi trei jucători accidentaţi, ceea ce face ca mâine (astăzi – n.r.) să ne cârpim, cum se spune. Sunt valizi doar 17 jucători! Şi, cine ştie, poate că aşa vom reuşi să nu pierdem la Turda. Suntem la zi din punct de vedere financiar, chiar luni le-am dat băieţilor prima pentru egalul din prima etapă“, a punctat ieri Jean Niţulescu, preşedintele executiv al grupării din „Oraşul Minunilor“. După antrenamentul de ieri-dimineaţă de la Deveselu, delegaţia olteană a plecat spre Turda.
Oficialul oltean a mai spus că mâine va veni la Caracal impresarul spaniol al celor doi nigerieni aflaţi de câteva zile în pregătiri cu FC Caracal pentru negocieri, cei doi africani impresionându-i pe antrenorii echipei.
Arieşul Turda este echipa cu o performanţă în Cupa României: este câştigătoarea ediţiei 1960/1961, 2-1 cu Rapid, pe când formaţia era, ca şi acum, în Liga a II-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS