13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Derbi în Trivale

FC Argeş – CSM Vâlcea
Stadion
„Trivale“, astăzi, ora 17.00 (TVR 2)
Formaţii probabile:
FC Argeş: Boşneag – M. Stan, M. Radu, Lăcustă, Crivac – Cârstea, Tameş, Bălaşa, Doman – A. Iordache, Năstăsie. Antrenor: I. Badea.
CS Municipal: Râmniceanu – Stanca, Vişa, Cilean, Cercel – Melcea, Pasăre, Therry, Onofrei – Boroiban, Vidakovic. Antrenor: M. Bondrea.
Vor arbitra: M. Lungu – S. Slabu, D. Niţu.

În primul eşalon sau în cel de-al doilea, între formaţiile vâlcene de fotbal şi FC Argeş a fost de-a lungul timpului o mare rivalitate. Mai mult decât atât, piteştenii nu i-au ajutat niciodată pe vâlceni, ba chiar i-au retrogradat în două rânduri, iar astăzi ar putea fi ziua răzbunării, sarcina revenindu-le elevilor lui Marian Bondrea, liderii la zi ai clasamentului în Seria a II-a. După două succese pe propriul teren şi un rezultat alb în deplasare, vâlcenii vor să dea marea lovitură şi să plece măcar cu un punct de pe terenul piteştenilor, care sunt abia pe locul 13, cu două puncte la activ.
Pe Bondrea nu-l interesează nici situaţia din clasament, nici rivalitatea vâlceano-argeşeană, dar este optimist înainte de meci şi crede că elevii săi îşi pot păstra invincibilitatea din acest campionat.
Acesta nu l-a oprit în lot pe portarul Adrian Rusandu, care va apăra la „satelit“, în Liga a IV-a, semn că va începe întâlnirea cu argeşenii tot cu juniorul Mihai Râmniceanu între buturi. De partea cealaltă, FC Argeş se va baza pe mare parte din fotbaliştii cu nume care au evoluat şi în Liga I, Lăcustă, Crivac, Tameş, Iordache sau Năstăsie, jucători care însă par să nu aibă poftă de joc nici în eşalonul inferior. Pentru tehnicianul Ionuţ Badea poate fi ultimul meci pe banca tehnică a gazdelor, în cazul în care elevii săi nu se vor impune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS