14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCorradi, transferat la ordinul Elenei

Corradi, transferat la ordinul Elenei

Elena Santarelli este cu siguranţă în al nouălea cer. Bernando Corradi, alături de care trăieşte o poveste de dragoste, s-a întors să joace în Serie A.

Bernardo Corradi, atacantul italian care în urmă cu câteva sezoane a reuşit să iasă din anonimat la Chievo Verona, şi-a încheiat periplul european şi a revenit în Italia. Fostul internaţional, ajuns la 31 de ani, a fost ofertat mai întâi de Lazio, după ce a căzut de comun acord cu Manchester City să poată pleca, dar a refuzat gruparea din capitala Italiei. A urmat apoi oferta făcută de AC Siena, întâmpinată de Corradi tot cu un refuz. Motivul? Iubita sa, Elena Santarelli, şi-a dorit ca el să se întoarcă la Parma. Corradi s-a adresat conducerii clubului Manchester City, care a fost de acord să-l cedeze sub formă de împrumut la gruparea din nordul Italiei, spre bucuria Elenei.
„La Manchester City am jucat în această vară decât în meciurile din perioada de pregătire. La începutul sezonului, conducerea de acolo m-a asigurat că voi fi unul dintre titularii din linia de atac, dar la primele patru meciuri din Premier League nici nu am fost convocat. Am decis apoi să vorbesc cu antrenorul Eriksson, care mi-a spus că, în cazul în care îmi voi găsi o echipă, pot să plec. Şi aşa am ajuns să joc la Parma“, a declarat jucătorul, care a mai evoluat în cariera sa la Lazio şi Valencia.

Transferul lui Corradi a pus capăt aventurilor Elenei Santarelli

Presa din Italia s-a grăbit să scrie că, o dată cu transferul la Parma al lui Corradi, va lua sfârşit şi seria aventurilor Elenei Santarelli, care nu l-a însoţit niciodată pe fotbalist în oraşele unde a jucat de-a lungul timpului. „Pe Corradi şi Elena nu-i mai despart acum decât 30 de minute de mers cu maşina. Înainte să vină în Italia, distanţa era mult mai mare şi între ei se mai intercalau diverşi bărbaţi“, a scris un cotidian monden din Peninsulă.
Santarelli a fost acuzată şi de lucruri pe care cu siguranţă nu le-a făcut. În acest an, în timpul uneia dintre puţinele vizite ale Elenei la Londra, ea a fost acuzată de presa din Marea Britanie că-l înşală pe Bernardo Corradi. Totul a pornit de la o eroare făcută de cotidianul The Sun, care, în momentul transferului altui jucător italian în Premier League, Rolando Bianchi, a scris că acesta a venit însoţit de Elena Santarelli. La câteva zile, informaţia dată de The Sun a fost confirmată şi de alte ziare. S-a ajuns să se scrie inclusiv că Santarelli a descoperit că este însărcinată cu Bernardo Corradi şi, din acest motiv, l-a părăsit subit pe Rolando Bianchi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS