20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Marin, spionul lui Piţurcă

Florin Marin, spionul lui Piţurcă

Florin Marin, antrenorul echipei Dacia Mioveni, va fi „spionul“ selecţionerului Victor Piţurcă la meciul Olanda – Bulgaria, care se va disputa sâmbătă, în preliminariile Campionatului European din 2008.
„În această campanie preliminară am urmărit toate meciurile Bulgariei în care a fost condusă de trei antrenori. Mi-ar fi plăcut să rămână Hristo Stoicikov“, a spus „Flocea“.
Florin Marin a opinat că tricolorii trebuie să-şi asigure calificarea până la ultima partidă din grupă, Bulgaria – România.
„Bulgaria poate fi o adversară periculoasă. Părerea mea este că vom avea mari probleme dacă înaintea ultimului meci din grupă, Bulgaria – România, vom avea nevoie de punct sau puncte“, a menţionat tehnicianul Daciei Mioveni.
Florin Marin a afirmat că reprezentanţii Belarusului sunt supăraţi pe România din cauza unui arbitru care i-ar fi dezavantajat la un meci de tineret. „La nivel de federaţie, bieloruşii au o mare supărere pe noi, pentru că un arbitru român, căruia nu-i dau numele, i-a dezavantajat în mod flgrant la un meci internaţional de tineret. Şi oamenii vor să se răzbune. De aceea ne va fi extrem de greu“, a dezvăluit Florin Marin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS