15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, mai puternici decât în campionatul trecut

Pandurii, mai puternici decât în campionatul trecut

Omogenitatea, campania reuşită de achiziţii şi eficienţa sunt atuurile gorjenilor în acest sezon.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a acumulat zece puncte după şase etape şi ocupă locul şapte în clasament, devansând granzii campionatului, Steaua şi Dinamo. Gorjenii au un meci mai puţin disputat, restanţa cu Steaua, din etapa a V-a, joc ce va fi reprogramat la o dată care va fi stabilită în funcţie de programul formaţiei bucureştene. Prestaţia bună a echipei din acest început de campionat nu i-a luat prin surprindere pe oficialii grupării gorjene, omogenitatea fiind punctul forte al echipei lui Neagoe.
„Avem un început de campionat foarte bun. Faptul că nu am dat nici un jucător în vară ne-a făcut mai puternici. Avem unul dintre cele mai omogene loturi din Liga I, de mai bine de un an jucăm aproximativ în aceeaşi formulă“, a declarat vicepreşedintele clubului Pandurii, Viorel Temelescu. Acesta apreciază şi campania de achiziţii a clubului, Djapka şi Stromajer fiind deja certitudini. „Un plus este şi campania de achiziţii. Nu s-au mai dat bani pe jucători care nu au confirmat că au valoare. Toţi cei care au venit s-au integrat, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure“, a continuat Temelescu.
Cu punctele adjudecate încă din prima repriză a meciului cu Gloria, „pandurii“ şi-au permis să joace la spectacol, pentru prima dată de la promovarea în Liga I. „Am început să punctăm şi la impresia artistică. În ultimul meci am făcut spectacol, suntem pe drumul cel bun. Mă bucur că şi atacanţii au început să dea goluri, nu se mai întâmplă ca anul trecut“, a încheiat Temelescu.

Vasilache, din ce în ce mai bun

Ciprian Vasilache a ieşit în evidenţă în meciul cu Gloria Buzău prin câteva pase de efect, travaliu şi, nu în ultimul rând, prin golul spectaculos reuşit, primul din acest sezon, şut în vinclu din colţul careului mare. Amendat de Eugen Neagoe cu 1.000 de euro pentru că a întârziat la un antrenament în debutul campionatului, fotbalistul „pandurilor“ a prins un loc de titular în meciul cu Universitatea Craiova, dar prestaţia sa a fost mai consistentă cu Gloria Buzău. Totuşi, Vasilache nu se ridică, deocamdată, la pretenţiile tehnicianului Neagoe. „Vasilache este pe un drum bun, nu asta e valoarea lui, este un jucător foarte valoros. El poate mult mai mult faţă de ce a arătat în meciul cu Gloria Buzău“, a declarat „Geană“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII