16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDeclaraţii după meci

Declaraţii după meci

Adrian Mititelu (finanţator Universitatea):
Este a cincea înfrângere consecutivă pentru noi. Trecem printr-un moment foarte greu. Echipa a arătat bine astăzi. Cu toate aceste aspecte, este greu să joci fără trei jucători de bază, Baird, Tănasă şi Wobay. Consider că Rapid nu a câştigat pe merit. Au avut mare noroc la acea eliminare. Un rezultat de egalitate consider că era mai echitabil. În această partidă, Rapid nu a fost peste noi.

Silvian Cristescu (director executiv Universitatea):
Acuz arbitrajul din această seară. În ultimele trei partide am fost dezavantajaţi de arbitri. Nu înţeleg de ce s-a acordat primul cartonaş galben la Ovidiu Dănănae, pentru că a fost deposedare. Acest lucru a facilitat rezultatul.

Ovidiu Stîngă (antrenor Universitatea):
Felicit Rapidul pentru victorie şi pentru jocul practicat! Rapid a meritat pe bună dreptate victoria în această seară. Noi am venit aici să ne agăţăm de un rezultat bun, dar se pare că nu am făcut nimic. Diferenţa a făcut-o un brazilian printr-o execuţie excepţională. Nu cred că eliminarea lui Dănănae a decis scorul final, aşa a fost destinul acestui joc. Eu sunt nou la echipă şi am găsit un lot redus numeric, având foarte mulţi accidentaţi. După 55 de minute ne-a fost foarte greu să ne exprimăm la adevărata noastră valoare.

Mircea Bornescu (portar Universitatea):
Nu ştiu ce să facem, cum să ne revenim? Suntem cu moralul la pământ după ultimele partide. Etapa viitoare, cu UTA pe teren propriu, trebuie să câştigăm, altă variantă nu avem. Nu vreau să comentez arbitrajul sau să spun dacă Rapid a câştigat sau nu pe merit. Am avut şi ghinion, pentru că am primit cele două goluri pe final de meci.

George Copos (finanţator Rapid):
O victorie muncită. Mă bucur pentru Bergodi, pentru echipă şi pentru linia de fund, care ar fi ideală pentru echipa naţională, excepţie făcând evident Bozovic. Îmi pare rău că nu am putut să mai aduc un stopper şi un atacant. Aveam nevoie de un milion de euro pentru consolidarea stadionului. Daniel Niculae nu era dornic să revină la Rapid.            L-am văzut nepăsător.

Nae Manea (secretar general Rapid):
În prima repriză, Craiova s-a ridicat la nivelul Rapidului. În repriza secundă, până la deschiderea scorului, pentru noi a fost un meci dificil. Rapid creşte în joc şi sperăm la evoluţii cât mai bune.

Cristiano Bergodi (antrenor Rapid)
După meciul cu Craiova, am fost puţin nervos din cauza accidentării lui Lazăr şi nu din cauza presupuselor nemulţumiri legate de campania de achiziţii. Am încredere în acest grup de jucători. Tot ce îmi doresc este un fundaş central şi trebuie să găsim o soluţie internă cât mai repede. Important este însă faptul că jocul Rapidului creşte de la meci la meci. Sunt foarte mulţumit. Este bine că Cesinha a depăşit blocajul psihologic în care se afla, iar Dobroiu este pariul meu. Eu l-am promovat şi sunt încântat de reuşita sa.

Dănuţ Coman (portar Rapid):
Este specific pentru echipele din provincie să se apere. Universitatea a făcut la fel, însă doar atât a putut să dea în această seară. Noi am avut multe ocazii în repriza secundă. Am fost motivaţi şi ne-am dorit foarte mult victoria. Craiova are o formaţie bună, păcat că trece printr-o perioadă dificilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII