15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal fără bodyguarzi

Fotbal fără bodyguarzi

Jiul – FC Caracal
Stadion
„Jiul“, Petroşani, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Jiul:
Fl. Olteanu – Bădoiu, C. Dinu, Pintilii, Boboc – Răduţoiu, C. Drăghici, M. Gheorghe, Roiu – Apetri, Ad. Cîmpeanu. Antrenor: Gh. Poenaru.
FC Caracal: Zdrîncă – Vîrlan, Săvulescu, Ignat, Militaru – Stemat, Bertea, Firţulescu, D. Mihai – Aria, Şerban. Antrenor: Nae Ungureanu.
Vor arbitra: V. Igna – Fl. Damaschin, D. Gabriel.

Întâlnirea de astăzi din Valea Jiului este prima acasă din acest campionat pentru fosta divizionară A, „minerii“ lui Gheorghe Poenaru revenind în faţa propriilor suporteri după un rezultat bun în deplasare, 0-0 la Târgovişte, şi vizând astăzi prima victorie. Finanţatorul şi ceilalţi oficiali ai clubului speră ca după acest sezon Jiul să revină în prima ligă, dar echipa „minerilor“ are o situaţie aparte deoarece a pornit la drum cu un handicap de cinci puncte penalizare pentru că nu şi-a îndeplinit baremul în ediţia trecută a Ligii I. Gazdele sunt optimiste, mai ales că miercuri au obţinut şi calificarea în etapa a V-a a Cupei României, într-un meci în „familie“, cu Minerul Lupeni, câştigat cu 1-0. De Jiul s-a auzit în această vară şi în Europa, bodyguarzi din Petroşani „sensibilizând“ prin mijloace… specifice un fotbalist.
De cealaltă parte, oltenii lui Nae Ungureanu vin la Petroşani destul de şifonaţi. După egalul de acasă din prima etapă, 1-1 cu Poli II Timişoara, a urmat eliminarea din Cupa României, miercuri caracalenii fiind învinşi cu 2-0 de FC Argeş. „N-avem încotro, trebuie să ne revenim cu Jiul“, a afirmat un oficial al grupării din „Oraşul Minunilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS