5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, trompetă pe Nou Camp

Chivu, trompetă pe Nou Camp

Echipa FC Barcelona a învins, miercuri seară, cu scorul de 5-0, campioana Italiei, Internazionale Milano, în meciul amical disputat pe stadionul „Nou Camp“, contând pentru trofeul Joan Gamper. Golurile au fost marcate de Ronaldinho (‘6-penalti), Dos Santos (’11), Toure (’37), Iniesta (’56) şi Motta (’78).
Fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost desemnat de prestigiosul cotidian AS „trompeta“ meciului de pe „Nou Camp“. „Zilele lui de glorie sunt departe. Din punct de vedere fizic, este fatal. Giovani dos Santos l-a ridiculizat în repetate rânduri“, a scris AS.
Giovani dos Santos a fost desemnat jucătorul meciului, în timp ce „lordul“ a fost ales Lionel Messi. Rivas, coechipierul lui Chivu din apărarea Interului, a fost desemnat durul meciului.
Cristian Chivu a fost titular şi a evoluat până în minutul 42 în meciul de miercuri seară. El l-a faultat pe Dos Santos în minutul 6, în suprafaţa de pedeapsă, lovitura de departajare fiind transformată de Ronaldinho. De asemenea, Dos Santos a marcat al doilea gol al catalanilor după ce l-a depăşit tot pe Chivu, în minutul 11.
Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fundaşului formaţiei FC Sevilla, Antonio Puerta, care a decedat marţi, în urma unor probleme cardiace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU