23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoger Federer şi Justine Henin, favoriţi la US Open

Roger Federer şi Justine Henin, favoriţi la US Open

Elveţianul Roger Federer şi belgianca Justine Henin sunt consideraţi favoriţii turneului de Grand Slam US Open, care începe săptămâna viitoare la New York. Proaspăt câştigător al turneului de la Cincinnati, numărul unu ATP se află în faţa celui de-al patrulea titlu consecutiv la Flushing Meadows, în timp ce finalista de la Toronto, lideră în clasamentul WTA, încearcă să repete performanţa din 2003, când a câştigat.
Tenismanul din ţara cantoanelor este urmat în topul favoriţilor de spaniolul Rafael Nadal, sârbul Novak Djokovic şi rusul Nikolay Davydenko. Fost campion la US Open în 2001, Andy Roddick este considerat al cincilea favorit, în timp ce câştigătorul din 2000, australianul Lleyton Hewitt, este al 16-lea, iar rusul Marat Safin este doar al 25-lea cap de serie.
La feminin, campioana en-titre, rusoaica Maria Şarapova, este cap de serie numărul doi, sârboaica Jelena Jankovic ocupă locul trei în clasamentul favoriţilor, iar altă rusoaică, Svetlana Kuzneţova, campioana din 2004, este favorita cu numărul patru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS