13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCicinho nu e de vânzare

Cicinho nu e de vânzare

După ce presa italiană l-a anunţat pe brazilianul Cicinho ca şi transferat la AS Roma, a venit la scurt timp şi replica mass-media din Spania, care susţin că jucătorul rămâne la Real Madrid.
„Cicinho nu e de vânzare“, scrie cotidianul sportiv madrilen AS. Potrivit acestei surse, antrenorul grupării spaniole, germanul Bernd Schuster, nu mai doreşte să cedeze nici un jucător până nu se găseşte un înlocuitor pentru acesta, iar Real nu are deocamdată în lot alt fotbalist capabil să ocupe postul fundaşului lateral.
În plus, presa din Spania susţine că, oricum, oferta primită de Real de la Roma pentru Cicinho este prea mică. Italienii au oferit pentru sud-american opt milioane de euro.
Real Madrid a pierdut ambele întâlniri disputate în ultimele 10 zile cu FC Sevilla (0-1 şi 3-5) contând pentru Supercupa Spaniei.

Se caută atacant pentru Real

La două zile după înfrângerea ruşinoasă suferită, duminică, pe teren propriu, în Supercupa Spaniei (3-5 cu FC Sevilla), Real Madrid i-a surprins din nou pe suporteri şi pe ziarişti.
Pe ultima sută de metri a pregătirii ediţiei 2007/2008 a campionatului Spaniei, antrenorul german Bernd Schuster şi-a dat seama că nu are în lot decât un singur atacant, care în opinia este la un nivel care să-i permită să îmbrace tricoul grupării de pe „Santiago Bernabeu“, este vorba despre olandezul Ruud Van Nistelrooy.
Nemulţumit de randamentul lui Raul, Soldado şi Saviola, acesta din urmă fiind adus recent de la Barcelona, Schuster a solicitat o întrevedere cu diriguitorii clubului şi le-a solicitat acestora achiziţionarea altui atacant.
Potrivit presei iberice, tehnicianul le-ar fi sugerat conducătorilor madrileni să-l cumpere pe atacantul argentinian Diego Milito de la Real Zaragoza, pe olandezul Arjen Robbeen de la Chelsea sau pe portughezul Quaresma de la FC Porto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS