9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAm scăpat de Bojinov

Am scăpat de Bojinov

Valeri Bojinov, atacantul echipei Manchester City şi component al reprezentativei Bulgariei, adversara României în preliminariile CE 2008, va fi indisponibil până în ianuarie 2008, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucişate de la genunchi.
Bojinov va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi ar putea reveni pe teren cel mai devreme la începutul anului viitor, urmând să rateze prima parte a sezonului din Anglia şi ultimele meciuri pe care Bulgaria le va susţine în Grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, printre care şi pe cel cu România, de la Sofia, programat pe 17 noiembrie.
Atacantul bulgar s-a accidentat duminică, în timpul derbiului local cu Manchester United, câştigat de formaţia sa cu scorul de 1-0. El a simţit dureri după un duel aerian cu Patrice Evra şi a părăsit terenul după numai şase minute de joc. „Am suferit o ruptură la ligamentele încrucişate şi voi fi operat la Roma, de acelaşi medic care l-a tratat şi pe Francesco Totti. Este o accidentare la fel ca aceea suferită de Martin Petrov anul trecut şi probabil voi absenta patru, cinci luni. Am discutat cu antrenorul Sven Goran Eriksson, care mi-a spus că fac în continuare parte din planurile sale, iar oficialii clubului m-au sprijinit foarte mult“, a spus Bojinov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS