16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea îşi prezintă lotul la meciul cu Petrolul

CSM Vâlcea îşi prezintă lotul la meciul cu Petrolul

CSM Vâlcea îşi va prezenta noul lot de fotbalişti şi noua conducere tehnică în pauza meciului amical de sâmbătă contra Petrolului Ploieşti, care va avea loc la baza sportivă a Oltchimului, de la ora 11.00. Organizatorii acestui eveniment se străduiesc să pună totul la punct în timp util, pentru ca iubitorii fotbalului vâlcean să aibă parte de un spectacol frumos.

„Vom încerca să organizăm şi un program artistic pentru spectatorii care sperăm că vor veni în număr mare să vadă noul lot al formaţiei. Nu este exclus să schimbăm şi ora de disputare a partidei, poate vom juca seara. Până sâmbătă este posibil să apară la echipă un mijlocaş cu experienţă“, a spus directorul sportiv al grupării din Zăvoi, Jean Turmacu.

Prezentarea va fi făcută de cunoscutul om de radio vâlcean Vali Conea. Fotbaliştii „încorporaţi“ până acum de CSM Vâlcea sunt: Rusandu, Mindileac (portari), Vişa, Cercel, Moldovan, Cumpănaşu, Sima, Stanca, Ionescu, Mocioacă, Cilean (fundaşi), Melcea, Onofrei, Ekwalla, Mandea, Vlăduţi, D. Şerban, Dandea, Calvin, Trăistaru, N. Popescu (mijlocaşi), Radovanivik, Vidakovic, Bucă şi Zoicaş (atacanţi).

Astăzi, de la ora 11.00, CSM Vâlcea va disputa un nou joc amical în compania celor de la FC Sibiu, la baza sportivă „Oltchim“. În prima partidă, disputată la Sibiu, elevii lui Marian Bondrea s-au impus fără prea mari probleme, după golurile marcate de Vişa şi Vidakovik.

Juniorul Cruceru a plecat de la formaţia vâlceană, Minerul Motru şi CSM Vâlcea neajungând la un acord cu privire la un eventual transfer.

 

„Vâlcea nu are lot de promovare“

 

Fostul portar al vâlcenilor, Florin Pampea, plecat la Internaţional Curtea de Argeş, nu crede că echipa CSM se poate implica în lupta pentru promovare, punctând totodată faptul că nu se împacă nici cu ideea că Dacia Mioveni evoluează în Liga I.

„Când mă uit la meciurile din Liga I mor de ciudă, în locul Daciei Mioveni puteam fi noi şi sunt sigură că ne descurcam mai bine. Din câte am văzut în amicalul pe care l-am jucat cu CSM, la Curtea de Argeş, pot spune că Vâlcea nu are lot de promovare. Din această cauză am şi plecat! Mi s-a spus că se va face un lot puternic, care să atace primele două locuri ale clasamentului şi am tot aşteptat, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Oricum, în campionatul trecut am simţit că nu mai sunt dorit şi simt că mai pot juca fără probleme doi-trei ani, fără să fiu huiduit de spectatori“, a spus fostul portar vâlcean. Cât priveşte meciul de tristă amintire cu FC Baia Mare, din ultima etapă, Pampea a rămas la părerea că nu a fost nimic necurat: „Ştiu care sunt zvonurile lansate la Vâlcea, că unii jucători au făcut blat. Nu este adevărat, am ani mulţi în fotbal şi aflam primul dacă ar fi fost ceva necurat şi tot primul care spuneam asta presei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS