10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAmical cu scântei la Depou

Amical cu scântei la Depou

Ambiţii mari la meciul de verificare dintre Gaz Metan CFR Craiova şi selecţionata de fotbalişti amatori a Olteniei, desfăşurat marţi seară pe stadionul de la Depou.
Jucătorii formaţiei din Liga a III-a, cât şi cei din echipa amatorilor au intrat determinaţi pe teren, dornici să confirme pentru a-i convinge pe antrenori că merită un loc de titular.
Nu puţine au fost fazele în care duelurile au fost mai mult decât bărbăteşti. Partida s-a încheiat cu victoria selecţionatei pregătite de Sorin Pătraşcu şi Cornel Roman, scor 2-1, golurile fiind reuşite de Gae, Ţenovici, respectiv Vâlvoi.
Trioul de antrenori de la Gaz Metan CFR, format din Cristea Boldici, Ionel Luţă şi Valentin Ionel, a trimis în teren următorii jucători: Rizan – Grecu, Rioşeanu, Trănculescu, Zamfir – Matei, Duculescu, Păpălă, Giurcă – Lăpădat, Buzărnescu.
În repriza secundă au mai intrat: Mitroi, Tănase, Dănănae, Palcău, Iordache, Anuţa, Radu, Niţă, Vâlvoi, Stan, Nicu. Sâmbătă, CFR Gaz Metan Craiova va juca în deplasare cu FC Caracal. Selecţionata de amatori a avut următoarea alcătuire: Ionele – Dimian, Bălan, Hrelea, Enache – Mărăcine, Stuparu, Chiliman, Bădoi – Goge, Vintilă. Au mai jucat: Popa (portar), Guţă, Ţenovici, Mic, Stănculescu, Gae şi Berbecel.
„A fost un joc disputat, echilibrat. Jucătorii noştri s-au mişcat bine, dar au făcut şi unele greşeli pe care trebuie să le îndreptăm“, a spus antrenorul Sorin Pătraşcu.
Următorul amical al amatorilor se va juca marţea viitoare, la Giurgiţa. În timpul partidei de marţi seară, antrenorul principal al gazdelor, Cristea Boldici, a avut un schimb dur de replici cu Alin Chiliman, căpitanul amatorilor, legitimat la AS Prometeu. „Am fost puţin nervos, dar până la urmă ne-am împăcat“, a spus fratele antrenorului cu portarii din naţionala României, Gabi Boldici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS