21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

ariau
Fruntea sus! Am pierdut un meci poate din cauza înfumurării jucătorilor, poate încă dinaintea jocului. Suntem pe zero, putem începe iar cu CFR acasă. Avem o echipă încă tânără, inconstantă şi surprinzătoare. Suntem alături de ea, este singura noastră opţiune. Putem câştiga în faţa CFR-ului, cu o foarte atentă pregătire a meciului. La toate capitolele. Să lăsăm declaraţiile şi să ne vedem de joc.

lion
Cred într-un meci bun cu CFR. Acum, jucătorii s-au crezut învingători înainte de meci, iar asta ne-a costat. Aşa e când jucătorii sunt atât de tineri şi de neexperimentaţi. Însă, partida cu CFR o vor trata cu seriozitate şi cred că va fi un joc frumos după ce am văzut meciul clujenilor. Ei practică un fotbal ofensiv, nu ca ieşenii. O să fie un meci deschis şi spectaculos.

94
Băi, fraţilor, eu cred că a fost un meci aranjat… sau, mai bine zis, un meci al reciprocităţilor! Ce a jucat Dorel Stoica? Dar Bornescu? Mi se pare că aceşti jucători fac jocul patronului! Dacă vă uitaţi bine la golul doi al celor de la Iaşi, veţi vedea că Bornescu… îmi vine să râd… i-a spus lui Bîlbă unde să o bage în plasă! Poate greşesc, poate sunt prea dur în a-mi exprima părerea… dar, dacă declari un lucru, măcar trage, luptă, aleargă, mori pe teren. Măcar ai o scuză!Dar Dorel al meu se bate cu pumnii în piept….ne batem la titlu anul ăsta…etc.! Băi, nene Dorele, fotbalul se joacă pe goluri. (…)

ioio
Cu CFR o luăm rău de tot!

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU