21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Scurte ştiri

Adevăratul Harry Potter are 80 de ani

Harry Potter nu trăieşte nicidecum la Hogwarts, ci la Bradenton, în Florida. După cum informează Libero.it, Potter este căsătorit, soţia sa având 78 de ani, şi până acum nu a reuşit să vadă nici măcar coperta celor şapte cărţi despre tizul său. Cu toate acestea, de fiecare dată când este lansat un nou volum despre micul magician, octogenarul din Florida, fost angajat la Pentagon, este asaltat cu sute de scrisori din partea fanilor, iar zeci de jurnalişti încearcă în fiecare zi să îl convingă să le acorde un interviu. „Copiii vor să ştie dacă eu sunt într-adevăr Harry Potter. Iar eu răspund mereu la fel, spunându-le că sunt Harry Potter în carne şi oase de vreo 80 de ani“, a povestit bătrânelul.

Veveriţă dependentă de ciocolată

O veveriţă din orăşelul finlandez Jyväskylä obişnuieşte ca măcar de două ori pe zi să viziteze un magazin de alimente pentru a-şi astâmpăra pofta de ciocolată. Veveriţa alege de fiecare dată ouă de ciocolată cu surprize. „Întotdeauna caută ouă de ciocolată, celelalte dulciuri nu par să o intereseze“, a povestit proprietara magazinului din Jyväskylä. „Îndepărtează cu atenţie folia, mănâncă oul de ciocolată şi după aceea iese din magazin cu capsula din plastic, figurinele sau jucăriile de asamblat din interior“, a povestit aceasta.

Tom Cruise şi Katie Holmes, în croazieră pe Mediterană

Relaţia dintre Tom Cruise şi Katie Holmes pare să meargă mai bine ca niciodată. După cum informează Corriere.it, cei doi au fost zăriţi în timp ce se bucurau din plin de o croazieră pe Marea Mediterană. „Katie era îmbrăcată cu o tunică roşie foarte sexy, dar de-abia dacă l-am recunoscut pe el din cauza tunsorii foarte scurte“, a povestit un localnic prezent la sosirea vedetelor. Cei doi au luat apoi cina în compania unor prieteni şi au acceptat să facă poze şi să dea autografe fanilor.

Heidi Klum – exasperată de Posh Spice

Topmodelul german Heidi Klum nu este prea încântată de faptul că Victoria şi David Beckham i-au devenit vecini o dată cu venirea lor în Statele Unite. Spre nemulţumirea lui Heidi, de la sosirea în zonă a familiei Beckham, zeci de paparazzi îşi fac de lucru prin împrejurimi. „De acum, este un festival al paparazzilor pe stradă. Nici măcar nu poţi să conduci pe acolo pentru că fotografii stau şi îi aşteaptă să iasă din casă. Este greu…, dar e mai greu pentru ei decât pentru noi“, a mărturisit Klum.

James Brown, tată post-mortem

Cel puţin două dintre cele 12 persoane care pretind că sunt copiii regretatului cântăreţ James Brown, chiar au spus adevărul. Două dintre testele ADN efectuate sunt pozitive, după cum a confirmat Bobby Dallas, un apropiat al lui Brown. Unul dintre copii ar putea fi LaRhonda Petitt, în vârstă de 45 de ani, o fostă însoţitoare de bord, care a prezentat un document din care reiese că există o probabilitate de 99,9 la sută ca ea să fie una dintre fiicele lui James Brown. Alt posibil copil, care nu a fost supus testului ADN şi are doar şase ani, este James Brown II, fiul lui Tomi Rae Hynie, una dintre vocile de back-up ale lui Brown.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS