0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Sport Terry, cel mai bine plătit din campionatul Angliei

Terry, cel mai bine plătit din campionatul Angliei

-

Fundaşul John Terry şi-a prelungit în urmă cu câteva zile contractul cu Chelsea Londra şi, potrivit unei anchete efectuate de cotidianul britanic The Guardian, ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist care a evoluat vreodată în campionatul Angliei. Căpitanul londonezilor va câştiga 135.000 de lire sterline pe săptămână, adică 200.000 de euro. În ierarhia celor mai bine plătiţi jucători care activează în Premier League, Terry îi devansează pe colegii săi Andrei Şevcenko şi Michael Ballack, care primesc un salariu săptămânal de 121.000 de lire sterline. Locurile următoare sunt ocupate de căpitanul formaţiei FC Liverpool, Steven Gerrard (120.000 de lire), şi de vedeta portugheză a celor de la Manchester United, Cristiano Ronaldo (119.000 de lire).

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.