Acasă Sport Probleme cu portarii la CSM Vâlcea

Probleme cu portarii la CSM Vâlcea

-

Cea mai mare problemă pentru Marian Bondrea, cu aproape o lună înainte de startul Ligii a II-a, este la capitolul „portari“. Plecarea lui Florin Pampea a lăsat un mare gol, titular incontestabil rămânând Adrian Rusandu. În condiţiile în care Alin Bucuroiu nu a semnat cu Vâlcea, iar tratativele cu bucureşteanul Posteucă sunt în impas, municipalii l-au rechemat la formaţie pe Udeanu, cel care a apărat la CSM II în campionatul trecut. De asemenea, în ultimă instanţă va fi „reactivat“ Bogdan Mihalache, antrenorul cu portarii, cel care a evoluat tot în Liga a IV-a, la Sportul Râmnicu Vâlcea, dar care are multe meciuri în Liga a II-a.

Investitor italian?

Directorul sportiv al municipalilor, Florin Verigeanu, este în tratative avansate cu un investitor italian, care ar urma să preia o parte din acţiunile clubului. „În această săptămână vor fi tratativele finale. Nici eu nu-l cunosc pe italian, vine la recomandarea unui prieten“, a spus Verigeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...