Acasă Sport Fanii îl vor pe Cicinho îl locul lui Chivu

Fanii îl vor pe Cicinho îl locul lui Chivu

-

Revista suporterilor echipei italiene AS Roma, Il Romanista, a realizat un sondaj cu privire la jucătorul care ar trebui să-l înlocuiască pe românul Cristian Chivu (foto), plecat în urmă cu câteva zile la Internazionale Milano. Suporterilor le-a fost propus un singur nume de jucător, fundaşul lateral Cicinho, de la Real Madrid, iar 76,55 la sută dintre fani au fost de acord că acesta este jucătorul potrivit pentru a umple golul lăsat în defensivă de Chivu. Destul de mulţi suporteri, reprezentând 20,31 la sută dintre votanţi, au ales a doua opţiune de sondaj şi sunt de părere că românul trebuie înlocuit cu un atacant. În schimb, 3,12 la sută dintre fani consideră că în locul lui Chivu Roma ar trebui să cumpere un mijlocaş. La sondajul realizat de Il Romanista au participat 4.397 de persoane.
Cicinho (26 de ani, 1,71 m, 69 kg), jucătorul dorit de suporterii Romei, evoluează la Real Madrid, echipă în tricoul căreia a acumulat şapte prezenţe în sezonul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...